Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

KHK İle Kadroya Geçen Herkese Eşit Zam Talebi

Hak- İş Konfederasyonu'na bağlı olan Öz Savunma Ve Güvenlik İşçileri Sendikası’nın Kocaeli Şube Başkanı Ramazan Çetin, KHK ile kadroya geçen belediye işçilerine yapılan zammın, aynı kararname ile kamu kuruluşlarında uygulanma

30 Mart 2019 Saat: 00:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.963 kez okunmuştur

KHK İle Kadroya Geçen Herkese Eşit Zam Talebi
KHK İle Kadroya Geçen Herkese Eşit Zam Talebi

Hak- İş Konfederasyonu'na bağlı olan Öz Savunma Ve Güvenlik İşçileri Sendikası’nın Kocaeli Şube Başkanı Ramazan Çetin, 696  Sayılı KHK ile  kadroya geçen işçilere uygulanan zam  oranıyla ilgili  açıklamalarda bulundu. 

Çetin yaptığı açıklamasında “Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışan 696 sayılı KHK ile kadroya geçen işçi arkadaşlarımıza yapılan zammın öncelikle kendilerine ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kocaeli’nde ki diğer belediye başkan adaylarımızda kadroya geçen arkadaşlarımız için aynı oranda zam yapacaklarını kamuoyuna açıklamışlardır. Bu konuda emeği geçen mevcut başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve başkan adayı Tahir Büyükakın’a Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy’a teşekkürlerimi sunuyorum.

696 sayılı KHK ile taşerondan kadroya geçen belediye çalışanı işçi arkadaşlarımıza uygulanan bu  haklı zammın,  merkezi idareye bağlı kadrolara uygulanmaması ciddi bir ücret farklılığı ve adaletsizliğe neden olmuştur. Öz Savunma ve Güvenlik İşçileri Sendikası olarak belediyelerde yapılan bu iyileştirmenin KHK ile kadroya geçen tüm işçi arkadaşlarımıza uygulanmasını istiyoruz.

Nisan 2018’de belediyelerde çalışan arkadaşlarımız belediye kadrolarına kamuda çalışan arkadaşlarımız kamu kuruluşları bünyesine geçti. O günkü mevcut hakları ile kadroya geçtiler. 2020’nin 10ûncu ayına kadar geçerli olan TİS’de  enflasyon ödemesi ile ilgili bir madde yok.KHK ile kadroya geçildiği için bu kapsam dışına çıkılamamaktadır.Bizim talebimiz ayrım yapılmaksızın bu kapsama giren bütün işçilere  bu zammın uygulanmasıdır.Çalışanlarımız her zaman devletin  ve milletin yanında olmaya devam edecektir.” dedi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑