Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

“Kesikbaş” Kandıra’da Çekildi

Sinema ve TV dünyasından birçok ünlü oyuncunun yer alacağı “Kesikbaş” isimli sinema filmi Kandıra ve köylerinde çekildi.

21 Ekim 2018 Saat: 05:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.111 kez okunmuştur

“Kesikbaş” Kandıra’da Çekildi
“Kesikbaş” Kandıra’da Çekildi

Yaklaşık 6 aydır çok yoğun çalışmalar yapılan uzun süredir üzerinde ön hazırlık ve proje hazırlığı yapılan, yapımcılığı Akın Gülay yönetmenliğini Burak Çelik'in yapacağı Kesikbaş isimli sinema filmi Kandıra ve köylerinde çekildi, 25 Eylül’de çekimlerine başlanan filmin toplam çekim süresi 20 gün sürdü.

Yönetmenliğini Burak Çelik'in yapacağı film korku ve gerilim türündeki olacak filmin hikayesinde gazetecilik bölümü okuyan 4 arkadaştan Emel’in evine bir zarf gelir bu zarf ile beraber bu 4 arkadaşın hayatı bir daha dönüşü bile olamayan bir yola girer 4 arkadaş nereye ve niçin bile gideceklerini anlamadıkları bu yolda bakalım başlarına neler gelecek.

Film' in çekimleri toplamda 20 gün sürmesi planlanırken filmin tamamının Kocaeli'de çekilmesi, Kandıra ve Kocaeli için iyi bir reklam olacak. Film Aralık ayında tüm Türkiye’de ve Azerbaycan, Almanya, Yunanistan, Gürcistan’da aynı tarihte vizyona girmesi bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑