Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe'nin bir güzelliği daha halka açılıyor

Kerpe’nin güzellikleri içerisine gizlenmiş Miço Koyu, şimdilerde Kocaeli ve Kandıra Belediyesi tarafından gün yüzüne çıkartılıyor.

22 Temmuz 2014 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.156 kez okunmuştur

Kerpe'nin bir güzelliği daha halka açılıyor
Kerpe'nin bir güzelliği daha halka açılıyor

Kerpe her geçen gün güzelliğine güzellik katıyor. Bu güzellikleri doyasıya yaşamak isteyen tatilcilerin birinci adresi tabii ki Kerpe oluyor. Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü plaj, yol ve çevre düzenlemesi Kerpe halkının ve tatilcilerin büyük beğenisini topluyor. Kerpe plajı ve sosyete plajı yaz aylarında tatilcilere cevap veremeyince Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi farklı çözümler üretmeye başladı.
KERPE’DE HER YIL BİR YENİLİK Paşaağzı plajında 4-5 ay önce çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, Kerpe’ye mükemmel bir plaj daha kazandırdı. Bayram sonrası hizmete açılacak olan Paşaağzı plajı, 350 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde, Kerpe’yi oldukça rahatlatacak gibi görünüyor. Kocaeli ve Kandıra Belediyesi, sahillere akın eden tatilcilerin huzurlu bir tatil geçirmesi için birçok proje üzerinde çalışmalarını yürütüyor. Kumcağız-Kerpe arasındaki yolun genişletilip sıcak asfalt olması, sağına ve soluna yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapılacak olması, Kerpe ve Kumcağız’a ayrı bir güzellik katacak.
MİÇO KOYU TAM DOĞA HARİKASI Tatilcilerin orman içerisinde deniz manzaralı piknik alanları talepleri de belediye tarafından göz ardı edilmedi. Miço Koyu, orman içerisinde mükemmel manzaraya sahip bir alan. Şimdilerde Kocaeli ve Kandıra Belediyesi’nin işbirliği ile bu alan temizlenerek halkın hizmetine açılması hedeflenirken, çevresini yeşillerle bürüyen orman temizlenerek halka açılıyor. Kerpe’nin güzelliklerine her yıl bir yenisi eklenirken, tatilciler en çok da Miço Koyu’nun halka açılmasından memnun olacak gibi görünüyor. Kerpe’nin güzellikleri içerisine gizlenmiş, doğa harikası Miço Koyu, halkın hizmetine açılmasıyla Kerpe’nin güzelliklerine güzellik katacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑