Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe yolu nihayet tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan ayında Kandıra-Kerpe yolu genişletme çalışmalarını başlatılmıştı. Müteahhit firma, Kerpe yolunu gece gündüz çalışarak nihayet tamamladı.

5 Ağustos 2013 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.145 kez okunmuştur

Kerpe yolu nihayet tamamlandı
Kerpe yolu nihayet tamamlandı


Nisan ayının sonlarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kerpe yolunda, dağlar delindi çukurlar dolduruldu ve yol 4 metreden 12 metreye çıkartıldı. İhaleyi alan Zemin Yapı 3 aydan beri çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Yol çalışmaları esnasında Kerpe yolu 1 ay trafiğe kapatılarak yolun daha kısa sürede tamamlanması planlanmıştı. Hafta sonu Kerpe yolu trafiğe açılarak halkın mağduriyeti giderilmesi sağlanmıştı. Ramazan ayının gelmesiyle yol tamamen trafiğe kapatılmış ve kısa sürede altyapı ve sıcak asfaltın tamamlanmasıyla bugün trafiğe açıldı.
90 GÜNDE BİTTİ Zemin Yapı Firması’nın sahibi Haluk Bengi, kontrol mühendisi Mustafa Dursun, harita mühendisi Emre Seçkin ve Mustafa Türkoğlu yol yapımının büyük ve önemli bir kısmını tamamlayarak Kerpe yolunu trafiğe açtı. Yolun tamamlanması ise aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kerpe yolunun ihalesini alan Zemin Yapı Firma sahibi Haluk Bengi, şunları söyledi: “450 günde tamamlayacağımızı vaat ettiğimiz yolu 90 gün gibi kısa bir sürede bu hale getirdik. Diğer kalan kısmını ise 30-40 gün içinde tamamlamayı hedefliyoruz.
ASFALT DÖKÜLDÜ Son olarak Paşaağzı’nda ki 650 metrelik alanı da sıcak asfalt yaparak yolun önemli kısmını tamamladık. Kerpe yolu 8 metre asfalt 2,5 metre bisiklet ve yürüyüş yolu olmak üzere 10,5 metre genişliğinde 3800 metrelik yol önemli bir kısmı tamamlandı. Trafiğe kapatılan Kerpe yolu 8 metrelik sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla trafiğe açıldı. Yürüyüş ve bisiklet yolunun tamamlanmasının ardından ileri ki aylarda Kerpe yolu mükemmel bir görünüme kavuşacak.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑