Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Kerpe yolu Haziran 15’te tamam

Uzun yıllardan beri sürücülerin kabusu olan Kerpe yolu nihayet Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından engebeli ve dar yol kazılarak mükemmel bir yola kavuşturuluyor.

31 Mayıs 2013 Saat: 00:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.471 kez okunmuştur

Kerpe yolu Haziran 15’te tamam
Kerpe yolu Haziran 15’te tamam

Yaz aylarında Kerpe sahilini tercih eden tatilciler, iki aracın zorlukla geçtiği, inişli çıkışlı olan Kerpe yolunda zor anlar yaşıyordu. Sürücülerin kabusu olan Kerpe yolu nihayet genişletiliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu çalışmaların Mayıs ayında tamamlanması bekleniyordu. Engebeli ve dar yolun tamamen kazılması büyük zaman alması nedeniyle Haziran ayına sarktı.
KEFKEN YOLUNA BAĞLANACAK Kefken-Kerpe ayrımından başlayan yol genişletme çalışmaları Kumcağız-Doğanlar güzergahından Kefken yoluna bağlanacak. Bunun yanı sıra yüksek alanlar 2-3 metre aşağı indirilirken, çukurlar ise dolduruluyor. Bu şekilde Kerpe’nin yolu otoban yolu gibi oluyor. “Yol medeniyettir” sözü Kerpe’nin kaderini değiştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen bu çalışma halk tarafından büyük beğeni topluyor.
BAMBAŞKA BİR KERPE Kerpe plajını tercih eden, yolları nedeniyle zor anlar yaşayan tatilciler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışması karşısında bu yaz sezonunda bambaşka bir Kerpe’yle karşılaşacak. Kerpe’nin plajı, cadde ve sokaklarının tamamlanması, Kerpe girişine otopark yapılması, genişletilen Kerpe yolunun sağ ve soluna yaya ve bisiklet yolu yapılması, Kerpe’ye ayrı bir değer kazandırdı. Bu sezon Kerpe yapılan hizmetleri ve doğa güzellikleriyle turizm sektöründe isminden en çok söz ettirecek bir tatil beldesi olması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑