Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe sahili hafta sonu yazı aratmadı

Kışın ortasında adeta bahar havası yaşıyoruz. Hafta sonu yazdan kalan bir günle karşılaşan vatandaşlar bu güzel günün keyfini çıkartmak için kendilerini sahillere attı.

27 Şubat 2013 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.892 kez okunmuştur

Kerpe sahili hafta sonu yazı aratmadı
Kerpe sahili hafta sonu yazı aratmadı

Şubat ayının ortasında havaların güzel gitmesi herkesi memnun ederken çiftçileri de endişelendirdi. Kışın ortasında bahardan kalma bir gün yaşayan vatandaşlar hafta sonunda Kandıra sahillerine akın etti. Kerpe sahil bandında tur atan vatandaşlar günün keyfini çıkartırken restoranlar dolup taştı. Esnafın bir nebze de olsa yüzü güldü.
KERPE’DE BALIK KEYFİ 12 ay boyunca Kerpe’de hayat devam ediyor. Kerpe’ye hangi ay giderseniz gidin konaklayabileceğiniz otel, pansiyon restoran ve marketler tüm mevsim hizmet veriyor. Bunu bilen vatandaşlar fırsat buldukça Kerpe sahilini tercih ediyor. Hem stres atıyor hem de restoranlarda balık keyfi yapıyor. Bazıları da yeşillik alanlarda piknik yaparak adeta stres atıyor. ÇİFTÇİ ENDİŞELİ Havaların mevsim normallerinin üzerinde olması çiftçileri endişelendiriyor. Havaların sıcak gitmesi meyve ağaçlarını uyandırıyor. Ardından yaşanılabilecek ayazda meyve ağaçlarının büyük zarar görebileceği endişesi çiftçiyi korkutuyor. Kerpe’deki esnaf havaların sıcak gitmesi için dua ederken çiftçi ise havaların güneşli gitmesinden endişeleniyor. Bu sıcak günlerin keyfini en çokta çocuklar çıkartıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑