Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe plajında ücretsiz şezlong ve şemsiye

Kandıra Sahillerinde bulunan Milli Emlağa ait yerler ihale edilmedi. Bu alanda işletmecilik yapan onlarca vatandaşta mağdur oldu. Kerpe plajında ise bu durum karşısında ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti verilmeye başlandı.

27 Haziran 2012 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.518 kez okunmuştur

Kerpe plajında ücretsiz şezlong ve şemsiye
Kerpe plajında ücretsiz şezlong ve şemsiye

Kandıra sahillerinde Milli Emlağa ait yerleri Kandıra Kaymakamlığı kiralıyordu. Üzerine cüzi bir rakam koyarak asayiş yönünde düzgün bölge halkı tarafından güvenilir kişilere kiraya veriyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kandıra sahillerinde başlatmış olduğu çalışma nedeniyle bu yıl kaymakamlık Milli Emlaktan bu alanları kiralamaya gitmedi. Her yıl Kandıra sahillerinde Kaymaklıktan yer kiralayan onlarca vatandaşta bu şekilde mağdur oldu.
Kerpe plajında 3 yıldan beri şezlong ve şemsiye kiraya veren Ayhan Alkan vatandaşın mağdur olmaması için ilginç bir yöntem başlattı. Ayhan Alkan, “3 yıldan beri Kerpe plajında işletmecilik yapıyorum. 350 şezlong, 300 şemsiye ile Önceki Yıllar burada ki halka 5 TL karşılığında hizmet veriyordum. Bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kerpe’de başlatmış olduğu çalışmalardan dolayı Kerpe plajı ihaleye çıkartılmadı. Binlerce vatandaş mağdur olmaması için 350 şezlong, 300 şemsiyeyi ücretsiz olarak ailelere tahsis ediyorum. Ücretsiz bu hizmet ihale sürecine kadar devam edecek” dedi. Kaymakamlık bu yıl Milli Emlaktan Kandıra Sahillerinde ki yerleri Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından dolayı kiralamaya gitmedi. Bu zamandan sonra da gitmesi zor görünüyor. Bu alanları kiralamak isteyen vatandaşlar muhtemelen Milli Emlaktan kiralayacak gibi görünüyor. Bu alanları kiralamadan bazı uyanıklar otopark, çadır, şezlong, şemsiye gibi hizmetleri korsan olarak para karşılığında kiraya verdiği de iddia ediliyor. Fakat Ayhan Alkan kiralamadığı Kerpe plajında ücretsiz olarak vatandaşa hizmet veriyor. Bu da en çok tatil için gelen binlerce vatandaşı sevindiriyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑