Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kerpe’nin imar planı güncelleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Büyükşehir İmar ve Bayındırlık Komisyon üyeleri Kandıra Kerpe’yi inceledi

23 Ekim 2012 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.190 kez okunmuştur

Kerpe’nin imar planı güncelleniyor
Kerpe’nin imar planı güncelleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Zekeriya Özak, Büyükşehir İmar Komisyon üyeleri ile birlikte, Kandıra Kerpe’nin yenilenen koruma amaçlı 1/5000’lik nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğini yerinde inceledi.
BELEDİYE BAŞKANI VE MUHTAR KATILDI Büyükşehir Belediyesi imar ve bayındırlık komisyonu, yenilemesi yapılan planları Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve Kıncıllı (Kerpe) köyü Muhtarı İbrahim Kolay planlar hakkında komisyona görüş ve önerilerini bildirdi. Turizm alanı ilan edilen Kandıra Kerpe bölgesinin plan yenilemesini yerinde değerlendiren komisyon üyeleri, İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Zekeriya Özak başkanlığında Kerpe’nin daha değerli bir hale gelmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti.
KORUMA AMAÇLI PLAN GÜNCELLEMESİ Kerpe’nin koruma amaçlı planla yenileneceğini vurgulayan Özak; 1/5000’lik nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planını komisyon ile birlikte yerinde yaptığı incelemelerde, vatandaşın ve esnafın mağdur olmasının önüne geçmek ve Kerpe’nin turizm alanında gelişmesini daha da hızlandırmayı hedeflediklerini belirtti. Özak, Kerpe’nin turizm açısından çok değerli bir bölge olduğunu, sahil düzenlemesiyle daha tercih edilen bir turizm alanı olacağını ifade etti.
KAN: KERPE SAHİLİNE KAVUŞTU İncelemelere eşlik ederek görüş ve önerilerini İmar ve Bayındırlık komisyonu ile paylaşan Kandıra Belediye Başkanı Cengi Kan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bölge çok daha güzelleşti. Vatandaşa ait olan yerler vatandaşın hizmetine açıldı. Kerpe’yi sahiline kavuşturan çevre ve sahil düzenlemeleri için Başkan İbrahim Karaosmaoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑