Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı tertemiz!

Büyükşehir Belediyesinin kadınlara özel olan Kandıra Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı her gün 13 personel tarafından titizlikle temizleniyor.

3 Ağustos 2019 Saat: 15:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.587 kez okunmuştur

Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı tertemiz!
Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı tertemiz!

Kocaelinin Kandıra ilçesindeki sahiller özellikle yaz aylarında şehir içi ve çevre illerden gelen vatandaşları konuk ediyor. Sahillerin ve plajların temizliğini titizlikle yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mavi Bayraklı Miço Koyu Kadınlar Plajının temizliğini her gün aralıksız olarak gerçekleştiriliyor. Sabah ve akşam saatlerinde yapılan temizlik çalışmalarında 6sı bayan toplam 13 personel tarafından yapılıyor.

GÜNLÜK ORTALAMA 16 METREKÜP ÇÖP TOPLANIYOR
Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri Miço Koyu Plajına gelen bayanların temiz bir çevrede denize girebilmeleri için mıntıka temizliğini her gün sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştiriyor. Temizlik çalışmaları her gün plajın açılış saati olan 09.00dan önce ve plajın kapanış saati olan 19.00dan sonra gerçekleştiriliyor. Mıntıka temizliği çalışmalarında kum yosun ve evsel atık temizliği yapılıyor. Çalışmalarda günlük ortalama 16 metre küp çöp toplanıyor.

6 BAYAN PERSONEL VATANDAŞLARA HİZMET VERİYOR
Kandıra Kerpede bulunan Miço Koyu Kadınlar Plajı bayanların rahat bir şekilde yüzüp eğlenebileceği bir plaj olarak hizmet veriyor. Miço Koyu Plajında temizlik ve diğer tüm hizmetlerde Büyükşehir Belediyesi personeli 6 bayan hizmet veriyor. Temizlik çalışmalarına 7 erkek personel de katılıyor.

KANDIRANIN EN ÖZEL PLAJI
Kandıra ilçesinin en güzel ve özel plajlarından biri olan Miço Koyunda 200 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğinde bir sahil kısmı var. WC otopark bisiklet park alanı gölgelik soyunma kabini cankurtaran ve sağlık hizmetleri duş alma ve güneşlenme alanları güvenli denize girme sahası plaj temizlik hizmetleri olan Miço Koyu Kadınlar Plajında engelli vatandaşlara yönelik de hizmetler veriliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑