Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kerpe Limanı büyütülüyor

30 metre uzunluğundaki Kerpe Limanı, tekne sahiplerinin talebi üzerine 90 metreye çıkarılıyor.

10 Ocak 2021 Saat: 01:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.227 kez okunmuştur

Kerpe Limanı büyütülüyor
Kerpe Limanı büyütülüyor

Fiziki durumu nedeniyle tekne sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayamayan Kerpe Limanı, Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği öncülüğünde Kandıra Belediyesi tarafından büyütülüyor. 30 metre uzunluğundaki liman yapılan çalışmalar tamamlandığında 90 metreye uzatılacak.

Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Hasan Fatih Özsinmez, yaptığı açıklamada, Kerpe Limanını kullanan tekne sahiplerinin yaz kış Kerpe’de ikamet ettiğini, özellikle kış aylarında denize açılan tekne sahiplerinin dalgalı havalarda Kefken Limanına sığınmak zorunda kaldığını belirtti. Bu durumun büyük bir sıkıntı oluşturduğunu kaydeden Özsinmez, "Limanı büyütmek için talebimizi Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'a ilettik. Sağ olsun kendilerinin bizlere çok büyük desteği oldu. Mevcut limanımızda mendirekler iyileştirildi. 30 metre olan limanımız 90 metreye çıkarıldı." dedi. 

70 METRE UZUNLUĞUNDA BİR MENDİREK DAHA

Ayrıca Paşaağzı Plajı bölgesinde karadan 70 metre uzunluğunda bir mendirek daha yapıldığını kaydeden Özsinmez, "Çalışmalar tamamlandığında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından iskele ve çevre düzenlemesi yapılacak. Kerpe halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Sayın Erol ÖlmezKandıra Belediye Başkanımız Sayın Adnan Turan'a ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑