Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Kerpe’de iç çamaşırı defilesi

Genç modacı Koray Erkan, tasarımı kendisine ait iç çamaşırları için Kocaelinin Kandıra İlçesine bağlı Kerpe sahilindeki kayalıklarda defile düzenliyor.

25 Eylül 2013 Saat: 21:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.983 kez okunmuştur

Kerpe’de iç çamaşırı defilesi
Kerpe’de iç çamaşırı defilesi

Cuma günü yapılacak defilede 6 kadın mankenin yer alacağı belirtilirken, egzotik havası nedeniyle seçilen kayalıklardaki provaların da eğlenceli geçtiği kaydedildi. PROVALAR DEVAM EDİYOR Daha önce "Hürrem'in Haremi" başta olmak üzere bir çok başarılı defileye imza atan Türkiye'nin genç modacılarından Koray Erkan "Üryan" adını verdiği ve kendisine ait tasarımların bulunduğu defile öncesi mankenlerin bir bölümüyle Kandıra Kerpe'de provalarını sürdürüyor. İnanılmaz bir defileye imza atacaklarına inandığını söyleyen Koray Erkan, defile ön çalışmaları için Kandıra İlçesi'ne erken geldiklerini ve Kerpe'deki doğal güzelliklerden ve Karadeniz sahilinden büyülendiklerini ifade ederek şunları söyledi:
‘İÇ ÇAMAŞIRI TEMEL İHTİYAÇTIR’ "Tugba Özay ile birlikte buraya tatile geldiğimde, bu muhteşem güzelliği görünce defile yapmaya karar verdim. Günümüzde iç çamaşırı teşhir amaçlı obje olarak görülüyor. İç çamaşırı insanların temel ihtiyacıdır. Biz de bu defile ile bu önyargıyı kıracağız. Tasarımlar, çizim ve dikimleri ile kareografisi bana ait. Ajda Pekkan'ın son şarkısının klibini izlerken esinlendim. Çok güzel iç çamaşırları vardı ve Kartal Kaya'ya benzer bir yerde çekilmiş bir klipti. Defilemizin adı Koray Erkan'dan 'Üryan' olacak. Çıplaklığın da tam olmadığı iç çamaşırı ile kapanmayı anlatacağız."
‘DEFİLE ÇOK GÜZEL OLACAK’ Provanın çok eğlenceli geçtiğini söyleyen mankenlerden Tülin Yıldız ise, " Kandıra Kerpe sahillerinin atmosferi çok etkileyici. Bu bölgenin otantik ortamı hepimize enerji verdi. Defilenin de daha güzel olacağından eminim" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑