Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kerpe’de Bu Sene Sezon Çok Zor Geçecek

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdüğü Kandıra Sahilleri son günlerde şantiye haline gelmiş durumda. Bölgedeki esnaf ve tatilci tozdan topraktan şikayetçi

18 Haziran 2012 Saat: 00:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.728 kez okunmuştur

Kerpe’de Bu Sene Sezon Çok Zor Geçecek
Kerpe’de Bu Sene Sezon Çok Zor Geçecek


Kandıra sahillerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan üstyapı ve altyapı çalışmaları tatil için gelen vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kerpe’de uygulamaya konulan kıyı kenar çizgisinin ardından bölgede müteahhitler tarafından yıkım çalışmaları başlatıldı. Çalışmaların sürdüğü şu günlerde müteahhit firmalar, vatandaşların tatil için sahillere hücum etmesi, kumsalları ve yürüyüş yollarını doldurması sonrasında çalışmalarını sağlıklı yürütemezken, tatilciler de plajların bu halinden dolayı oldukça şikayetçi.
OTOPARK YAPILIYOR İşletmeci ve tatilciler Kerpe’deki çalışmaların sezona yetişmemesinden dolayı zor günler yaşarken günübirlikçiler de çalışmaların sürdüğü alanlarda denize girmeye çalışıyorlar. Kerpe’nin ilk girişinde alt yapı çalışmaları, yol kenarlarında yığılmış molozlar gözlere çarparken Kerpe Camisi’nin karşısında büyük bir otopark yapılıyor.
ŞANTİYE HALİNDE Kazılar nedeniyle toz toprak içinde kalmış Kerpe’de müteahhit firmalar çalışmaları yürütürken tatil için Kerpe’yi seçenler zor günler geçiriyor. Binlerce insan şantiye haline gelen Kerpe Plajı’nda inşaat çalışmaları içerisinde kendilerine bir yer ayarlayarak serinlemeye çalışıyor. Bu seneyi zor atlatacak gibi görünen Kerpe’de Sosyete Plajı’nın da durumu içler acısı.
BAŞKANLARI TAŞLARI DURUYOR Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın denizden toplamış oldukları taşlar konulduğu yerde öylece duruyor. Vatandaşlar, “Başkan gelince herkes başına toplanıyor o gittikten sonra çalışmalar adeta duruyor” diyerek müteahhit firmalara sitem ediyor.
ESNAFTA ŞİKAYETÇİ Toz toprak içerisinde en az vatandaşlar kadar esnafta zor günler geçiriyor. Özellikle bölgede restoran işleten vatandaşlar da toz ve topraktan şikayet ediyor. Cumartesi ve Pazar günleri Kandıra sahilleri dolup taşarken çile bu yıl sahillerde sürüp gidecek gibi görünüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları halk tarafından beğenilse de zamansız çalışmalar hem işletmecileri hem de tatilcileri çileden çıkartıyor.






       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑