Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kent Protokolü, Kocaelispor'a Yardım İçin Ayağa Kalktı

Kocaelispor’un efsane kaptanı, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın öncülük ettiği, “Efsane geri dönüyor” projesi kapsamında Kocaelispor’a yardım için beklenen büyük buluşma bugün gerçekleşti

14 Ağustos 2018 Saat: 06:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.202 kez okunmuştur

Kent Protokolü, Kocaelispor'a Yardım İçin Ayağa Kalktı
Kent Protokolü, Kocaelispor'a Yardım İçin Ayağa Kalktı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen buluşamaya MHP Milletvekili Saffet Sanncaklı’nın yanı sıra AK Parti Milletevekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Emine Zeybek, CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çinitimar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, KSO Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, KTO Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Yazı İşleri Müdürü İsmail Akbıyık ile birlikte Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ve Kocaelisporlu yöneticiler katıldı.

YARDIM İÇİN HESAP AÇILDI

Vali Hüseyin Aksoy katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Kocaelispor’un borçları için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Aksoy, “Takımlarımız arzu edilen durumda değiliz. Stadyum da hizmete hazır hale getirildi. Kocaelispor kurulduğu günden bu yana başarılara imza atmış bir kulübümüz. Önemli başarılar elde etmiş ve ilimizi temsil etmiştir. Arzu ettiğimiz noktada değil. Önemli bir borç miktarı vardı. Büyükşehir’in katkısıyla borçlar azaldı. Tahtanın açılımını sağlamak amacıyla Saffet bey de bir çalışma ortaya koydu. Yardım toplama kanununa göre bir kurul oluşturuldu. Kendilerine izin verildi ve yardım hesabı açıldı. Ziraat Bankası E-5 Şubesi’nde yardım hesabı açıldı. Kulüp yönetimiyle birlikte daha iyi noktaya taşımak istiyoruz. Sadece bir iki sanayi kuruluşundan 50-100 bin gibi rakamlar değil de herkesin katılımının sağladığı ortamı ortaya koyabilmek istiyoruz. İşverenlerimiz ve sendikaların da devreye girmesiyle Kocaelispor’a aktarılması, Kocaelispor’a da önemli katkı sağlayacaktır. Berberinden doktoruna az da olsa katkı verebilmesi ortak arzumuz. Zorunlu değil, gönüllü yardım kampanyasıdır” dedi. Vali Aksoy ayrıca sponsorluk, yeni stadyumda loca ve kombine konusunda yardım yapılabileceğini söyleyerek kampanyayla ilgili her hafta kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti ve “Tereddüt oluşmasın” dedi.

GELDİĞİMİZ NOKTA ÇOK DEĞERLİ

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Çok büyük zorluklarımız vardı. Bugün gururla söyleyebiliriz. Kocaelispor ülke futbolunda profesyonel kulüpler içinde en az borcu olan 10 kulüpten birisi. Kocaelispor kurtuldu demek yanlış bir ifade değil. 4 sene boyunca şehirle birlikte çok büyük mücadele verdik. 4 sene önce söylediğimizi bugün Fenerbahçe, Beşiktaş Başkanı da söylüyor. Geldiğimiz nokta çok değerli. Geçmişteki hataları yapmak istemiyoruz. Hayalimiz, devletimizin yaptığı muhteşem stadına kendi oyuncularımızla çıkmak istiyoruz. Arkamızdaki yönetime borç bırakmadan yönetmeye devam edeceğiz. Evet kamburumuz var, onu sırtımızdan atarsak daha iyi yürüyeceğiz. Biz asla popülüst kültürle davranmayacağız. Bugün borçsuz, yarına ümitle bakan şehir oluştuysa, Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın payı büyük, teşekkür ediyoruz. Siyasi partilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

HEP BERABER FEDEKARLIK YAPACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Büyükşehir olarak, kulüp başkanımızın ifade ettiği gibi büyük risk alarak, Kocaelispor’un borçlarının büyük kısmının ödenmesi konusunda sorumluluk aldık. Önemli borlar ödendi. Bir miktar şahıslara borçlar var. O işlere girmiyorum, karışmıyorum. 1 liralık borç 10 lira olmuş. İyi bir kampanya olacağına inanıyorum. Ben görevimi yaptım. Şimdi kent halkı takımına sahip çıkacaktır, ben inanıyorum. Biz siyasiler öncülük yapmamalı. Zararını geçmişte gördük. Biz destek olalım. Kocaelispor’a halk sahip çıkınca kentin parlayan yıldızı olacağına inanıyorum. Kocaelispor’a yakışır. Bu birlikteliğin yaşanması gerekir. Yönetim bugüne kadar mücadele etti. Bu fedakarlığı herkes yapamaz. İnşallah güzel hatıralarla anılacaklar. Hep beraber fedakarlık yapacağız” dedi.

TÜM UNSURLAR BİR ARAYA GELDİ

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “Kocaelispor deyince aklımıza geçmiş geliyor. Çocukluğundan beri Kocaelispor’u takip edenlerden biriyim. Geçmişte kazandığı kupalarla Türkiye’ye mal olmuş, övündüğümüz bir kulüptü Kocaelispor. Borçlar ve ödemelernin doğru yapılmaması, kötü yöneticilik Kocaelispor’u bu hale getirildi. Bahri Yavuz ve yönetiminin gayretiyle bir yere gelindi. Biz de CHP olarak elimizden geldiğince kampanaya destek sunmak için gayret göstereceğiz” dedi.

KOCAELİSPOR RUHUNU ŞEHRE TEKRAR HATIRLATMALIYIZ

Kampanyanın öncüsü MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Öncelikle bu manzara olağanüstü güzel bir manzara, Kocaeli ve Kocaelispor için. Ben Kocaelispor 90’lı yılları başında geldim. Kocaelispor sadece futbol takımı değildi. Deplasmanlara 10 bin kişi giden, genciyle yaşlısıyla hedefe giden bi takımdı. Teyze geliyor, kaptanıma gideceğim diye. Muz getirdi, kaptan maç var sana muz getirdim dedi. Sonra maçta 3 gol attım. Bu kampanya partiler üstü bir kampanya. Sadece Kocaelispor konuşulduğu bir şehir hayal ediyorum. Artık seçimde yok. Valiyle görüştüm, durumu anlattım. Kocaelispor ruhunu bu şehre tekrar hatırlatarak, yeni stadımızla birlikte Kocaelispor’un şahlanışı. Kocaelispor’un etrafında birlitelik getirecek. Kırgınlar var, bunu Kocaelispor’la birlikte aşacağız. Bu kampanya sadece yardım kampanyası değil. Her sene bir üst lige çıkan, tesisleri bitmiş ,altyapıya önem veren, Kocaelili çocuklarımızın ağırlıklı olduğu, İlk 11’de hiçbir yabancının olmadığı bir Kocaelispor hayal ediyoruz. Sonradan da Vailimiz önderliğinde öyle bir yere oturtmalıyız, ki kişilere bağlı olmasın. Ay sonuna kadar borçlar ödenmeli. Transfer tahtası açılmalı, oyuncular transfer edilmeli. Hep beraber Kocaelispor’u eski günlerinden daha iyi yerlere getirmek zorundayız. Hep birlikte başaracağız. Bütün Türkiye’ye bakan Kocaeli’nin Kocaelispor’u daha iyi yere getirmesi gerekiyor. Eğer kampanyayı becermezsek olmaz. Herkes büyük heyecan içerisinde. Bu kadar heyecanın olduğu yerde başarısızlığın olma ihtimal yok” diye konuştu.

KOCAELİSPOR’A YARDIM HESABI

HESAP NO: 40176402-5039 ZİRAAT BANKASI 2424- İZMİT E5/KOCAELİ

ŞUBESİ IBAN NO: TR16 0001 0024 2440 1764 0250 39

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑