Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kefken Muhtarlığı yıkılıyor

40 yıl önce Kefken muhtarlık binası olarak yapılan, Kefken üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla köy meydanında görsel kirliliğe neden olan muhtarlık binası önümüzdeki günlerde Kandıra Belediyesi tarafından yıkılıyor.

17 Nisan 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.816 kez okunmuştur

Kefken Muhtarlığı yıkılıyor
Kefken Muhtarlığı yıkılıyor

Büyükşehir yasasıyla birlikte Kandıra’nın 91 köyü mahalle olmuş, tüzel kişilikleri de Kandıra Belediyesi’ne devredilmişti. Köy muhtarlıklarına ait tüm taşınır ve taşınmaz mallar da Kandıra Belediyesi’ne devredildi. Kandıra Belediyesi’nin hizmet alanı bu şekilde geniş bir coğrafya içerisine yayıldı. Kandıra’nın artık 96 mahallesi bulunuyor. MUHTARLIK BİNASI YIKILIYOR Kandıra Belediyesi bu yeni mahallelerine hizmet götürmek için şimdilerde yeni yeni projeler üretiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kefken’in alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı. Kandıra Belediyesi de yeni mahallelerinin diğer eksikliklerini gidermek için önümüzdeki günlerde Kefken muhtarlığını yıkarak başlayacak.
KEFKEN GÜZELLEŞECEK 40 yıl önce Kefken muhtarlık binası olarak yapılan, Kefken üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla köy meydanında görsel kirliliğe neden olan muhtarlık binası önümüzdeki günlerde Kandıra Belediyesi tarafından yıkılıyor. Kefken merkezindeki muhtarlık binasının yeri bu şekilde belediye tarafından yeşil alan olarak halka kazandırılacak. Bu projeyle Kefken görsel bir güzelliğe kavuşacak. MUHTAR DESTEKLİYOR Kefken Köy Muhtarı İsmail Buruş, tüm taşınır ve taşınmaz mallarını Kandıra Belediyesi’ne devrettiklerini, artık Kandıra’nın mahallesi olduklarını belirtti. Buruş, “Kandıra Belediyesi’nin bu çalışmasını yerinde bularak destekliyoruz. Muhtarlığımızı yıktığında bizi sokakta bırakmayacağını düşünüyoruz. Bundan dolayı Kandıra Belediye başkanımızdan Kefken’e yakışır güzel bir muhtarlık binası yapmasını talep ve rica ediyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑