Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kefken Muhtarı’ndan Büyükşehir’e övgü

Kefken Muhtarı İsmail Buruş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü’ne köylerine yaptığı hizmetten ötürü teşekkür etti

25 Ocak 2013 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.513 kez okunmuştur

Kefken Muhtarı’ndan Büyükşehir’e övgü
Kefken Muhtarı’ndan Büyükşehir’e övgü

Kefken merkez olmak üzere Gürgen Pınarı, Mithat Paşa’nın alt yapı çalışmaları tamamlandı. Yaylapınar, Koçum Köyü’nde ise çalışmaların yaz aylarında başlaması bekleniyor. Kefken’in tüm cadde ve sokakların da alt yapı çalışmalarının tamamı bitti. Üst yapının da büyük bir kısmı tamamlandı. Kefken’de 3 plaj bulunuyor. Bunları turizme kazandırmak için Kumcağız ve Kovanağzı’nda çalışmalar tüm hızıyla şu günlerde yürütülüyor. PEMBE KAYALARDA ARITMA TESİSİ Kefken merkezdeki plajda ise sahil düzenlemesi yapılacak. Bu çalışma ile Kefken güzel bir görünüme kavuşacak. Pembe kayalar mevkiine büyük bir arıtma tesisi kuruluyor. Cebeci Kefken, Kurtyeri ve Kerpe’nin tüm atık suları burada arıtılacak. Bu şekilde Kandıra sahilleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu projesiyle parmakla gösterilen turizm alanlarından bir yer olacak.
2 MAHALLE TERTEMİZ Kefken Muhtarı İsmail Buruş, “Yıllardır Kefken’de aşırı yağmur sonucunda çok sayıda esnaf sular altında kalıyordu. Alt yapının yapılması ve merkezin belirli yerlerine ızgara konmasıyla birlikte bu sel baskınlarının önüne geçilmiş oldu. Şimdilerde Kefken merkez ve 2 mahallesi pırıl pırıl tertemiz oldu. 2 mahallesinin de yaz aylarında tamamlanması bekleniyor. Bundan dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’a ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara köyüm adına teşekkür ederim” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑