Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kefken’de evler doğalgazla ısınmaya başladı

Kandıra’nın en gözde sahil bölgelerinden biri olan Kefken Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, yıllardır bekledikleri doğalgaza kavuştu.

25 Ekim 2018 Saat: 15:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.487 kez okunmuştur

Kefken’de evler doğalgazla ısınmaya başladı
Kefken’de evler doğalgazla ısınmaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzgaz’ın yoğun ve özverili çalışmaları sonucunda doğalgaza kavuşan Kefken’de abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar doğalgaz kullanmaya başladı. Kefken bölgesinin 25 kilometrelik bölümünün büyük bir kısmının ana hat şebekesi tamamlanarak Kefken merkez, Kapri bölgesi ve Mithatpaşa Mahallesi’nin bir kısmına doğalgaz verildi. Yaklaşık bir ay önce abonelik işlemlerini tamamlayarak doğalgazla ısınmaya başlayan vatandaşların ilk faturaları da kesildi.

“KARAOSMANOĞLU SAYESİNDE BÜYÜK HİZMETLER ALDIK”

Mithatpaşa Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarına devam eden İzgaz ekipleri, 15 gün içinde mahalledeki evlerin tamamına servis kutularını vermeyi hedefliyor. Mahalle sakinleri adına yetkililere teşekkür eden Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, “Cennet Kefken’imiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu sayesinde çok büyük hizmetler aldı. Doğalgaz da bu hizmetlerin en önemlilerinden. Bu hizmet sayesinde Kefken’imizi yazlık olarak tercih eden vatandaşlarımız artık yıl boyunca yaşamını sürdürebilecek. Öncelikle doğalgazın mahallemize gelmesinde yoğun çaba ve gayret sarf eden Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na, ekibine ve İzgaz yetkililerine çok teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑