Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kazım Dinç; “Cumhur ittifakını destekliyorum”

Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, gazetemize samimi açıklamalarda bulundu.

22 Haziran 2018 Saat: 03:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.442 kez okunmuştur

Kazım Dinç; “Cumhur ittifakını destekliyorum”
Kazım Dinç; “Cumhur ittifakını destekliyorum”

Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, Kandıranın Sesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'a samimi açıklamalarda bulundu.  Sağlık eski Bakanı Dinç, önceki gün MHP’nin aday listesinde 3’ncü sırada yer verdiği Kandıralı Alperen Şakacı’nın muhtarlarla bir araya geldiği kahvaltı programına katılarak, Cumhur ittifakına destek verdiğini belirtmiş ve Şakacı’nın yanında yer aldığını ifade etmişti. Kandıra’ya sayısız hizmet kazandıran ve ilçenin bugünlere gelmesine önemli katkılar sunan Kazım Dinç’in bu duruşu Kandıra’da büyük yankı uyandırdı.

‘HİÇBİR SİYASİ PARTİYLE BAĞIM YOK’  

Cumhur ittifakını neden desteklediğini gazetemize anlatan Kazım Dinç, hiçbir siyasi partiye üyeliğinin bulunmadığını vurgulayarak, şöyle konuştu; “Türkiye’de yaşanan gelişmeleri göz önünde bulundurduğumuzda Cumhur ittifakının ülkemize daha çok yarar sağlayacağını, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve barışın geleceğini, ekonomik yönden ülkenin daha iyi bir şekilde kalkınabileceğini ve bu müesses zamanın devam etmesini istediğim için Cumhur ittifakına destek veriyorum.   

YAMALI BOHÇA

Diğer tarafa bakıldığında 5 partili bir ittifak var. Adeta bir yamalı bohça. İpleri dışarıda olan bir partinin de içinde bulunduğu bu ittifakın ülke yöneteceğine ihtimal vermiyorum. Bu 5 parti bir araya gelip ülkenin sorunlarını çözemezler. Dolayısıyla PKK’yla ortak yolda yürüyenlere hiçbir zaman müsaade etmeyeceğimiz için bu konuda milletime uyarıda bulunma gereksinimi hissettim. Alperen Şakacı ise bizim çok sevdiğimiz bir ailenin oğludur. Kendi evladımız gibidir. Kendisine güveniyor, başarılar diliyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑