Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kazada ölen polis memuru için tören düzenlendi

Dün akşam Kandıra-İzmit yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden polis memuru Yunus Emre Gökkaya için Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Cenazeler bugün toprağa verilecek.

28 Ekim 2018 Saat: 12:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.993 kez okunmuştur

Kazada ölen polis memuru için tören düzenlendi
Kazada ölen polis memuru için tören düzenlendi

Dün akşam Kandıra-İzmit yolu Dalca Mahallesi yol ayrımı mevkiinde saat 19.30 sıralarında meydana gelen kazada Yunus Emre Gökkaya idaresindeki 34 ZY 7096 plakalı araç Tezcan Çubuk idaresindeki 54 D 6290 plakalı araçla çarpışmıştı. Kazada Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olan Yunus Emre Gökkaya ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Genç Eczanesi personellerinden Murat Ali Gökkaya ve Merve Gökkaya ile anneleri Nazife Gökkaya ve Ayşe Çelik hayatını kaybetmiş 2 yaşındaki Hamza Ali Gökkaya ise yaralanarak Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Kazada hayatını kaybeden polis memuru Yunus Emre Gökkaya için Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Dombaycı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, kurum idarecileri ve vatandaşlar akın etti.

MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Mesai arkadaşlarından helallik alındıktan sonra hanesine götürülen Yunus Emre Gökkaya, eşi Merve Gökkaya ve annesi Ayşe Çelik'in cenazeleri Merkez Şefik Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedilecek. Murat Ali Gökkaya ve annesi Nazife Gökkaya'nın cenazeleri ise memleketleri Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine gönderildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑