Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Katırcıoğlu, “Umutsuzluğa kapılmayın!”

Ekonomik kriz üzerinden başlatılan saldırılara karşı “Umutsuzluğa kapılmayın” mesajı veren Katırcıoğlu, “Bu planların, entrikaların üstesinden de rahatlıkla geleceğiz. En önemli çare birlik ve beraberlik” dedi.

12 Eylül 2018 Saat: 13:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.734 kez okunmuştur

Katırcıoğlu, “Umutsuzluğa kapılmayın!”
Katırcıoğlu, “Umutsuzluğa kapılmayın!”

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı, Namazgâh Kültür Merkezi’nde istişare heyetini ağırladı. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile istişare heyeti katılım sağladı.

“PARTİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Programda konuşan İlçe Başkanı Erol Ölmez, 24 Haziran seçimlerinde Kandıra’da elde edilen başarıda emeği geçen teşkilat mensuplarına ve oy veren Kandıralılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Ölmez, “2019 seçimlerinde halkımızın gönlüne girmek için daha çok çalışacağız. Kandıra’da birlik ve beraberlik içinde bayrağımızı yeniden dalgalandıracağımızdan hiç kuşkumuz yok. Sizlerin de inancınızda en ufak bir sapma olmasın” dedi. Ardından konuşan Başkan Köken ise “Dünyanın bu kadar kutuplaştığı bir dönemde birlik ve beraberliğin önemini daha iyi anlıyoruz. Bu süreçte partimize sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

“UMUTSUZLUĞA KAPILACAK BİR DURUM YOK”

Ülke gündemine değinen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise, “Ülkemiz çok zor günler geçirdi. 16 yılı bin bir musibetle uğraşarak geçirdik. Özellikle bugün ki gündem çok farklı. Ekonomik kriz üzerinden başlatılan saldırı, dış politikayla yaşadığımız anlık gelişmeler, hayati kararların alındığı, uygulandığı bir süreci geçiriyoruz. 16 yıllık başarımızın bize getirdiği güç ve tecrübeyle birlikte bu süreci çok iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Türkiye tarihine ve Osmanlı dönemine baktığımızda bundan çok daha zor ve tehlikeli dönemleri atlatmış ve hepsinden zaferle çıkmışız. Bu planların, entrikaların üstesinden de rahatlıkla geleceğiz. En önemli çare birlik ve beraberlik” dedi.

“TEKRAR ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

Seçimden hemen sonra bir sonraki seçimin startını verip çalışmalara başlayan bir teşkilat olduklarını vurgulayan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise, “Ak Parti’de bir seçim biter bitmez diğer seçimin çalışmaları başlar. 24 Haziran seçimlerinin hemen ardından yerel seçim çalışmalarına başladık. Bizim kadrolarımız 24 Haziran seçimlerinden gerekli dersleri çıkararak Mart 2019’da tekrar zafere ulaşacaktır. Yerel seçimlere kadar çalmadık kapı, tutmadık el, girmedik gönül bırakmayacak şekilde bu çalışmaları kesintisiz sürdürmek mecburiyetindeyiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında Kandıra’mızda milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız ilhamla aynı ilke ve hedefler doğrultusunda kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından toplantı soru-cevap şeklinde basına kapalı olarak devam etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑