Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Karaağaç’a Kur’an kursu binası

Karaağaç Köyü’ndeki Kur’an kursu binasının temel atma törenine katılan Cengiz Kan, köylerde ilim ve Kur’an öğrenmek isteyenlerin sayısının artmasından memnuniyet duyduğunu belirtti

25 Eylül 2013 Saat: 21:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.876 kez okunmuştur

Karaağaç’a Kur’an kursu binası
Karaağaç’a Kur’an kursu binası

Kandıra’nın Kara ağaç Köyü’nde yapılacak Kur’an kursu binasının temeli önceki gün atıldı. Temel atma törenine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Müftüsü Burhan Bilgin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Elmacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
81 NOKTADA KURS

Müftü Burhan Bilgin’in dualarıyla başlayan törende konuşan Başkan Cengiz Kan, “İlçe müftülüğünce, Kandıra merkez, köy ve mahallelerinde 81 Kur’an kursu veriliyor. Bu sayı, yeni açılan kurslarla her geçen gün artıyor. Karaağaç, Kandıra köy nüfusunun büyük bölümünü oluşturan köylerimizden biri. Temelini atacağımız Kara ağaç Kur’an Kursu’nun bölge halkı tarafından en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum” dedi.


KURBAN KESİLDİ

Başkan Kan, belediye olarak Kur’an kurslarına elimizden gelen yardımı yaptıklarını, bundan sonra da yapacaklarını vurgulayarak, “Günümüzde ilim ve Kuran-ı Kerim öğrenmek isteyen vatandaşların sayısının artması, bizi son derece mutlu ediyor. Temelini attığımız bu Kur’an kursu binası da tüm bölge halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi. Kesilen kurban ve ikramların ardından, binanın temeline ilk harç protokol üyeleri tarafından atıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑