Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Kandıra'ya yeni belediye hizmet binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya yeni bir belediye hizmet binası yapmak için ilk adımı atıyor.

29 Mayıs 2018 Saat: 19:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.384 kez okunmuştur

Kandıra'ya yeni belediye hizmet binası
Kandıra'ya yeni belediye hizmet binası

Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ve Karamürsel belediyelerinden sonra şimdi de Kandıra Belediyesi için yeni ve modern bir hizmet binası yapacak. Kandıra ilçesi Akdurak Mahallesi’nde yapılacak olan yeni belediye binası 491 ada 1 parselde inşa edilecek. Mülkiyeti büyükşehir belediyesine ait arazi üzerinde yapılacak olan belediye hizmet binası toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

84 ARAÇLIK OTOPARK

Toplam üç blok halinde yapılacak olan hizmet binası, 3 bodrum katı, zemin kat ve 3 ana kat şeklinde inşa edilecek. Bina tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, arşiv alanları olarak düzenlenecek.

 HİZMET BİRİMLERİ

Üst borum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. Yapını zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları yapılacak. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da yer alacak. Hizmet binası ile Kandıra Belediyesi birimleri tek merkezde hizmet vermesi sağlanacak.

 İHALE 1 HAZİRAN’DA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının yapımı için ihale düzenleyecek. Büyükşehir ihale salonunda yapılacak olan ihale 1 Haziran Cuma günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Proje 450 günde tamamlanarak hizmete girecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑