Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra'ya bu yılın ilk karı düştü

Kandıra’ya bugün ilk kar Kandıra F Tipi çal mevkiine düştü. Kar yağışı Kandıra da çok etkili olmasa da Kandıra’nın yüksek kesimlerini beyaza bürüyerek güzel bir görünüm meydana getirdi.

15 Ocak 2021 Saat: 12:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.173 kez okunmuştur

Kandıra'ya bu yılın ilk karı düştü
Kandıra'ya bu yılın ilk karı düştü

Kandıra İzmit arasında bulunan F Tipi çal mevkiine ilk kar düşerek yağışlardan nasibini alan bölge olurken birazda olsa trafiği de olumsuz bir şekilde etkiledi. Halkımızın kar beklentisi bugün gerçek oldu. İlçemiz Çal tepesi mevkiine ilk kar düştü. Kar yağışı Kandıra'da çok etkili olmasa da Kandıra’nın yüksek kesimlerini beyaza bürüyerek güzel bir görünüm meydana getirdi. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 70-80 metreye kadar düşen İzmit-Kandıra yolunda, yağan kar nedeniyle de yolların kayganlaşması kazalara davetiye çıkardı. Sürücülerin görüş mesafelerini koruyarak yolda ilerlemesi de kazaları önleyemedi.

KANDIRA MERKEZDE ETKİSİNİ GÖSTERMEDİ

Yollar beyaza bürünürken yağışın akşam saatlerinde Kandıra merkezde etkili olması bekleniyor. Kar yağışı İzmit Kandıra arasında ulaşımı az da olsa etkiledi. Kandıra’dan İzmit’e yarım saatte giden araçlar karın yağışıyla bir saat gibi bir zamanda ulaşabiliyor. Bundan dolayı tüm sürücülerin yola çıkmadan önce kar araç gereçlerini almalarını aksi takdirde trafikte sıkıntılar yaşayacaklarını göz önünde bulundurmalıdırlar.

KAR LASTİĞİ OLMAYAN KAZA YAPTI

Kandıra-İzmit yolu üzerinde özellikle Dalca ve Çubuklu arasındaki yolda yağan kar ve oluşan buzlanma nedeniyle kimi araç su kanalına uçtu kimi araç ise kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Meydana gelen trafik kazalarında yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kar lastiği kullanmayan araçların daha çok kazaya karıştığı gözlenirken, oluşan kazalar nedeniyle trafik adeta kilitlendi. Karayolları ve belediye ekipleri de Kandıra yolunda kazaların önlenmesi için çalışma başlattı. Özellikle yüksek kesimlerde kar ve buzlanma nedeni ile kar lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmaması konusunda yetkililer sürücüleri uyarıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑