Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'ya Atatürk Köşesi

Türk Kadınlar Birliği Kocaeli Şubesi tarafından, Kandıra Kefken’de bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Ballar İlkokulu ve Ortaokulu'nun, Atatürk Köşesi ve Atatürk büstü yenilendi

30 Kasım 2019 Saat: 12:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.339 kez okunmuştur

Kandıra'ya Atatürk Köşesi
Kandıra'ya Atatürk Köşesi

Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa Kandıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Emre, Kefken Karakol Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Salih Ergin, Türk Kadınlar Birliği Kocaeli Şube Başkanı Aysel Baladın, okul müdürü Faruk Çakmak, Ballar Köyü Muhtarı Yüksel Horos, çevre köylerin muhtarları ve veliler katıldı.

“ATATÜRK’E VEFA BORCUMUZ VAR”

Programda konuşan Anadolu Kalkınma Vakfı Ballar İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Faruk Çakmak, “Bizlere örnek olan Mustafa Kemal Atatürk'e vefa borcumuz olduğunu iyi biliyoruz ve ahde vefa borcunu yerine getirebilmek için okulumuzun Atatürk Köşesi ve Atatürk Büstünün yapılmasını sağladık'' dedi.

“ATAMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Okul Müdürü Çakmak’ın ardından programda söz alan Türk Kadınlar Birliği Kocaeli Şube Başkanı Aysel Baladın ise, “Bilinç ve sevgiyle başladığımız bu yolda, bizlere düşen görev hem Atamızın emanetlerine sahip olduğumuzu göstermek hem de Atamızın aziz hatırasını en yoğun ve en güzel biçimde yad etmektir. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı tarihini bilen nesiller olarak yetiştirmek en büyük görevimizdir. Yeni nesli öğretmenlerimiz yetiştirecektir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından okulun girişinde bulunan Atatürk Köşesi ve okul bahçesinde bulunan Atatürk Büstü kurdele kesilerek açıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑