Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıralı Şentürk İzmit'e aday

İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan Kandıralı hemşerimiz Erdoğan Şentürk, görev gösterisi yaptı. Şentürk kalabalık bir grup ile ilçe binasına gelerek başvurusunu verdi

9 Kasım 2018 Saat: 22:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.663 kez okunmuştur

Kandıralı Şentürk İzmit'e aday
Kandıralı Şentürk İzmit'e aday

AK Parti’de İzmit İlçe Başkanlığı için aday adayı olan Kandıralı hemşerimiz Erdoğan Şentürk resmi başvurusunun ardından dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti. Tahir Akman ve Sinan Üner’in aday adaylığı başvurusunun ardından Şentürk kendine destek veren kalabalık bir grup ile parti binasına geldi. Şentürk’e Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Spor Kulüpleri Başkanları, Muhtarlar ve STK yöneticileri destek verdi. 

BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Şentürk’ün başvurusunu İlçe Başkanvekili Rıfat Akbaş, Başvuru Komisyonu Başkanı Ali Güney aldı. Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacaklarına inandığını söyleyen Başkanvekili Rıfat Akbaş, İzmit için aday adayı olan herkesin İzmit’i sevdiğini belirtti. İzmit’i sevenlerin taşın altına gövdesini koyacak birçok arkadaşlarının olduğunun altını çizen Akbaş, “Biz teşkilatlardan gelen birini aday çıkartırsak bu başarıdır. Genel merkezimiz böyle bir karar verirse bu bizim için çok önemli” dedi.

KAZANAN İZMİT OLACAK

Eşi ve çocuklarını yanına alarak açıklama yapan İzmit Belediye Başkan aday adayı Erdoğan Şentürk, “Şeffaf bir yönetim biçimi sergilemeyi hedefliyoruz. Aday kim olursa olsun biz 24 saat çalışmak için söz veriyoruz. Teşkilatımızla ve İzmitlilerle aramızda bir mesafe olmayacaktır. Telefonumuz 24 saat açık olacaktır. Yardıma ihtiyaç olan herkesin yanında olacağız. Aday olursak İzmit’i tekrar kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sloganımız ‘Kazanan İzmit olacak.” Sloganımıza uygun çalışacağız” dedi. 

ERDOĞAN ŞENTÜRK 

1980 İzmit doğumlu. Aslen Kandıralı. İşletme Fakültesi Yönetim Uzmanlığı bölümü mezunu. Evli ve 2 çocuk babası. Ticaretle ilgileniyor.  Bekirdere Spor Kulübü Başkanlığı, Bekirpaşa Kulüpler Birliği Başkanlığı, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği, İzmit İlçe SKM Başkanlığı İzmit Belediye Spor Kulüp Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑