Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıralı Güreşçimiz Türkiye Şampiyonasında

Balıkesir'de düzenlenen okullar arası yıldızlar grekoromen grup müsabakalarında Kocaeli’yi temsil eden Kandıralı güreşçilerimiz Murat Becerikli ve M. Boran Elmas, büyük bir başarı elde etti.

12 Şubat 2020 Saat: 21:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.912 kez okunmuştur

Kandıralı Güreşçimiz Türkiye Şampiyonasında
Kandıralı Güreşçimiz Türkiye Şampiyonasında

Geçtiğimiz günlerde Başiskele'de yapılan Okullar arası Yıldızlar Grekoromen İl Şampiyonasında Kandıra'nın güreşçilerinden Murat Becerikli ve Boran Elmas 1. olurken Hasan Sevilmiş ve Hüseyin Sevilmiş ise 2. olma başarısını gösterdiler. Balıkesir'de düzenlenen okullar arası yıldızlar grekoromen grup müsabakalarında Kocaeli’yi Kandıralı güreşçilerimiz Murat Becerikli ve M. Boran Elmas temsil ettiler.

BÜYÜK BAŞARI

300’e yakın sporcunun ter döktüğü şampiyonada zorlu mücadeleler sonucu 75kg'de Kandıra İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Murat Becerikli 7. ve yine Kandıra İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi M. Boran Elmas 3. olarak Kandıra’mızı ve okullarını başarıyla temsil ettiler. Güreş antrenörleri Özer Ay ve Mustafa Peşmen bu başarının henüz bir başlangıç olduğunu Kandıra halkının manevi desteğiyle katlanarak devam ettirmeyi hedeflediklerini belirttiler. Antrenmanlarına Kandıra Yavuz Sonat Güzel Spor Salonunda devam eden sporcular ve antrenörler, desteklerini esirgemeyen Kandıra İlçe Spor Müdürü Ercan Güneş, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑