Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıralı Gökdeniz veda etmedi, “Şimdilik hoşça kalın” dedi

Devre arasında 1 milyon TL bonservis bedeli karşılığı Süper Lig ekibi Antalyaspor’a transfer olan Gökdeniz Bayrakdar liglerin tescil olmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

4 Temmuz 2020 Saat: 03:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.423 kez okunmuştur

Kandıralı Gökdeniz veda etmedi, “Şimdilik hoşça kalın” dedi
Kandıralı Gökdeniz veda etmedi, “Şimdilik hoşça kalın” dedi

Genç yetenek gelişimine katkı sağlayanlara minnettar olduğunu, hem şampiyonluğa katkı, hem kulübe maddi fayda sağlayarak ayrılmanın gururunu yaşadığını söyledi. Gökdeniz mesajında veda etmedi, “Şimdilik hoşça kalın” dedi.

“MİNNETTARIM”
Gökdeniz Bayrakdar’ın paylaşımı: “15 yaşında bünyesine katıldığım, son 3 sezonu profesyonel olarak ter döktüğüm kulübümden, sezon sonu itibariyle transfer olmuş bulunuyorum. Forma giydiğim dönemde beraber çalıştığım, gelişimime büyük katkı sağlayan; tüm başkan, yönetici, antrenör, kulüp çalışanı ve futbolcu abilerim hepinize minnettarım. Evim olarak gördüğüm kulübümden ayrılmak hüzünlü olsa da hem şampiyonluğa katkı hem de kulübüme maddi fayda sağlayarak ayrılmanın gururunu yaşıyorum. Kocaelispor'un büyük taraftarı; beni her zaman bir evladınız olarak gördünüz ve sahiplendiniz. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Destekleriniz için her birinize binlerce kez teşekkür ederim. Şimdi zorlu, fakat heyecanlı bir yolculuğa başlıyorum. Dileğim yeşil siyahlı renkleri, en iyi şekilde temsil etmek. İyi dilekleriniz ve dualarınıza ihtiyacım olacak. Umarım sizleri gururlandırmaya devam ederim. Şimdilik hoşça kalın”

KAPTAN: “ÜSTESİNDEN GELECEKSİN”
Kocaelispor Kaptanı Burak Süleyman da Gökdeniz’in vedasının ardından sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Süleyman, “Kardeşim... 16 yaşında bu büyük sorumluluğu aldın ve alnının akıyla çıktın. Şimdi önünde keyifli ama çok daha zor yıllar olacak ama sen güzel kalbinle onlarında üstesinden geleceksin. Bize sahada kattıkların ve daha da önemlisi gösterdiğin harika karakterin için teşekkürler” ifadelerini kullandı. Bu arada Gökdeniz Bayrakdar, U19 Milli Takımımızın 2-8 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'da oynayacağı UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur müsabakalarının aday kadrosuna çağrıldı. Aday kadroya davet edilen oyuncular, 25 Temmuz 2020 Cumartesi günü saat 18.00'de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. U19 Milli Takımımız, Elit Tur'da Hırvatistan, Portekiz ve Slovakya ile mücadele edecek. Maçların oynanacağı yerler ve başlama saatleri ilerleyen günlerde açıklanacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑