Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıralı Gökdeniz Antalya'da Şov Yaptı!

Kocaelispor'dan Süper Lig takımlarından Antalyaspor'a transfer olan Gökdeniz Bayrakdar, A takımın U-19 ile oynadığı maçta 4 gole birden imza attı

26 Ağustos 2020 Saat: 08:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.507 kez okunmuştur

Kandıralı Gökdeniz Antalya'da Şov Yaptı!
Kandıralı Gökdeniz Antalya'da Şov Yaptı!

Her geçen gün kendisini geliştiren 2001 doğumlu futbolcu 11-0 biten maçın en dikkat çeken ismiydi. Antalyaspor camiasından, kulüp çalışanlarından, yönetimden, teknik kadrodan ve takım arkadaşlarından çok memnun olduğunu ifade eden Gökdeniz şu şekilde konuştu: Burada her şey mükemmel. Sanki yıllardır Antalyaspor’da oynuyormuşum gibi kabul edildim.

BİR TEK KANATLARI EKSİK
Tüm ağabeylerimi çok seviyorum. Herkes birbirine çok saygılı. Bir disiplin var. Her şey o kadar profesyonelce yönetiliyor ki, o sorumluluk duygusunu sen de en fazla şekilde hissedebiliyorsun. Sabah Nuri Şahin ağabey ile bir konuştuk. Bir tek kanatları eksik. Mükemmel bir insan. Pandemi kurallarına da çok dikkat ediliyor. Hepimizin ayrı odaları var ve biz de dikkatli oluyoruz.

41’İ GİYMEK İSTİYORUM
Kocaelispor’dan geldiğim için taraftarın da bana olan ilgisi oldukça fazla. Antalyaspor’da 41 numaralı formayı giymek istiyorum.Hocamın ve antrenörlerimizin bire bir ilgisi gerçekten onur verici. Kendimi camiaya ve hocalarıma mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Buraya gelmek ile çok doğru bir karar verdiğimi anladım. İnşallah hocam da uygun görür ve formayı alırsam, bir daha bırakmak istemiyorum. Kocaeli’yi, Kandıra’yı, köyümü özledim. Antalya’dan Kocaeli’deki herkes selamlarımı gönderiyorum.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑