Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralı Erkan Türkmen kamplarında

Düzenlediği yardım kampanyaları ile özellikle Suriyeli Türkmen çocukların yüzlerini güldüren Kandıralı Erkan Ayhan, yine Türkmen kamplarına giderek 300 çocuğun bir araya geldiği kahvaltıya ev sahipliği yaptı.

10 Aralık 2019 Saat: 16:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.938 kez okunmuştur

Kandıralı Erkan Türkmen kamplarında
Kandıralı Erkan Türkmen kamplarında

Herkes onu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası meydanlara tutulan nöbetlerde‘ Su sattık,  simit sattık ama ülkemizi satmadık’ yazan tişörtü ile tanıdı, Kandıralı Simitci Erkan,  Kocaeli’nde 15 Temmuz sonrası nöbete katılan vatandaşlara ücretsiz simit dağıttı.  Daha sonra ise simit satarak kazandığı paralar ile 15 Temmuz şehitleri, Mehmetçik vakfına yaptığı bağışlar, ardından da mülteci kampında kalan öksüz ve yetim çocuklar için kampanya gerçekleştirdi.

Aralıklı olarak yine mülteci kamplarında kalan çocuklar için ayakkabı, giysi veya erzak kampanyalarında topladıklarını ulaştırdı. ‘Koca yürekli Simitçi’  diye adlandırılan Kandıralı Erkan Ayhan,  yine kendi imkânları ve topladığı yardımlar ile Sınırda bulunan kamplara giderek 300 yetim ve öksüz çocuğa yönelik kahvaltı verdi. Ayhan” yetimlere sahip çıkmak onlara kol kanar germek gerekir. Onların yüzlerinde ufakda olsa bir tebbesüm oluşturmak benim için dünyadaki en büyük mutluluk. Herkesi bu mutluluğa ortak olmaya ve bu tür kampanyalara destek vermeye  davet ediyorum” dedi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑