Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralı Defne Hira’ya Umut Işığı Olabilirsiniz!

Kandıralı Ordu çiftinin 3 yaşındaki kızları Defne Hira, kanserle mücadele ediyor. Bir yıldır kızlarının tedavisi için çabalayan aile ise kendilerine uzanacak yardım elin bekliyor

18 Nisan 2019 Saat: 11:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.989 kez okunmuştur

Kandıralı Defne Hira’ya Umut Işığı Olabilirsiniz!
Kandıralı Defne Hira’ya Umut Işığı Olabilirsiniz!

Kandıra’da oturan Berrak ve Mustafa Ordu çiftinin tek kızları Defne Hira’ya yaklaşık bir yıl önce kaldırıldığı hastanede çocuklarda çok sık görülen kötü huylu tümör olarak bilinen Nöroplilastom kanseri teşhisi konuldu. Henüz 2 yaşında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin onkoloji birimiyle tanışan Defne Hira, bir yıldır tedavi görüyor. Ford fabrikasında çalışan Mustafa Ordu, kızını hayatta tutmak için varını yoğunu harcadı ancak elinde avucundan bir şey kalmadı.
GÜLEN YÜZÜ SOLMASIN!
Aile şimdi kızlarına yardım elini uzatacak yardımseverlerden yardım bekliyor. Ordu ailesi çocuklarının tedavisinin Ankara GATA’ta yaptırılması için randevu talebinde bulunurken, oradan gelecek bir yanıt bekliyor. Henüz üç yaşında olan Defne Hira’nın ailesi kızlarını İstanbul’da bulunan özel bir hastanede tedavisinin yapılmasını istiyor ancak muayene ücreti bile 2 bin liranın üzerinde… Gözyaşlı aile ilk çocuklarının hayatta kalması için herkese yardım çağrısında bulunuyor.

 2 yaşındaki Defne Hira’ya Yardım etmek isteyen yardımsever vatandaşlar babası Mustafa Ordu'ya 0543 5580019 telefonla ulaşabilir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑