Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralı çiftçilere fidan desteği

Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından %50 hibeli çiftçiye destek projesi kapsamında ceviz, kiraz ve kivi fidanı dağıtılacak. Bu destekten yararlanmak isteyenler için ise son gün 4 Aralık.

26 Kasım 2015 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.813 kez okunmuştur

Kandıralı çiftçilere fidan desteği
Kandıralı çiftçilere fidan desteği

Tarımla öne çıkan Kandıra’da vatandaşa bir destek de Kandıra Belediyesinden geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yürütülen ceviz,  kiraz, kivi fidanı dağıtım çalışması, çiftçilere destekte bulunuyor. Projeye, tarımın aktif rol oynadığı Kandıra’da ise çiftçilerden yoğun ilgi bekleniyor.

ÇİFTÇİYE DESTEK OLACAĞIZ

Proje kapsamında açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Güzel ilçemizin değerlerinin korunmasına büyük önem veriyoruz. Tarımsal faaliyetlerin sürekliliğinin sağlanması için çiftçi kardeşlerimize imkânlarımız ölçüsünde destek olacağız. Doğal güzelliklerin, tarihin, yeşilin temsilcisi haline gelen Kandıra’mız da vatandaşlarımızın refahı için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

SON GÜN 4 ARALIK

Yüzde 50 hibeli fidan projesi kapsamında ceviz (chandler marka tozlayıcıları pedro ve fernette), kivi, kiraz (napolyon marka) fidan dağıtımının sağlanması için gerekli olan koşullar ise, çiftçi kayıt sistemi belgeleri, çiftçi kayıt sistemi belgeleri olmayan çiftçilerin ise muhtar onaylı çiftçi belgeleriyle  en geç 04 Aralık Cuma  günü mesai bitimine kadar Kandıra Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne başvurmaları olarak belirlendi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑