Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'dan "Evde kal" çağrısına destek

Kandıra Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarındaki bankları kaldırarak, koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlerken diğer yandan evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların da market alışverişini yaparak evleri

27 Mart 2020 Saat: 16:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.131 kez okunmuştur

Kandıra'dan "Evde kal" çağrısına destek
Kandıra'dan "Evde kal" çağrısına destek

Kandıra Belediyesi, Çin’de ortaya çıkan ve neredeyse tüm Dünya’ya yayılan Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Sağlık Bakanlığı ve yerel yönetimler çeşitli önlemler alıyor. Bu önlemlerin başında ise toplu bir şekilde aynı ortamda bulunulmama geliyor. Yetkililer virüsün başkalarına da bulaşmaması için tedbir amaçlı bir süre işi olmayan vatandaşlara, özellikle de risk grubunda olan yaşlılara “Evde kal” çağrısında bulunurken, bu çağrıyı dikkate almayan birçok kişi ilçe genelindeki banklarda vakit geçirmeye başlamasıyla, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bankları kaldırarak, virüsün yayılmasını engellemek amacıyla önlemlerini aldı.

Diğer yandan Belediyenin Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise, Korona virüsü tedbirleri kapsamında evlerinden dışarı çıkmayan yaşlıların market ihtiyaçlarını karşılıyor. Salgının oluşturduğu riskleri azaltmak adına ilçe sınırlarında yaşayan dezavantajlı durumda olan 65 yaş üstü vatandaşların yanı sıra engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik de hizmet veren Kandıra Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Bizler Sizin İçin Buradayız, Sizler de Bizim İçin Evde Kalın” çağrısı yaparak vatandaşların sağlığını önemsediklerini göstermiş oluyorlar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑