Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kandıra'da Korkunç Cinayet! Annesini silahla vurdu

Kandıra meydana gelen korkunç olayda, Emrah Durmaz(30)isimli genç, gece yatağında yatmakta olan annesi Fatma Durmaz(64)’ı tüfekle öldürdü.

14 Şubat 2020 Saat: 15:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.236 kez okunmuştur

Kandıra'da Korkunç Cinayet! Annesini silahla vurdu
Kandıra'da Korkunç Cinayet! Annesini silahla vurdu

Olay gece saatlerinde Kandıra Çıraklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Fatma Durmaz (64) ve oğlu Emrah Durmaz'ın (30) yaşadığı evden silah sesleri duyan vatandaşlar, anne ve oğlunun yaşadığı eve gitti. Emrah Durmaz'ı evin önünde beklerken gören ve içeri giren vatandaşlar, Fatma Durmaz'ı yatağında kanlar içinde yatarken buldu. Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri karın bölgesinden vurulan kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma ekipleri tarafından evde yapılan incelemelerin ardından Fatma Durmaz'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Psikolojik sorunları olduğu ve bunun için ilaç kullandığı öğrenilen Emrah Durmaz'ın ilaçlarını almadığı, bu nedenle psikolojik bunalıma girdiği iddia edildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Emrah Durmaz Kandıra Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑