Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Yolunun takipçisi olacağız

İZKANDER’in yeni Başkanı Ömer Özkan “Trajikomik hale gelen Kandıra Yolu’nun yakından takipçisi olacağız” dedi.

29 Temmuz 2018 Saat: 23:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.861 kez okunmuştur

Kandıra Yolunun takipçisi olacağız
Kandıra Yolunun takipçisi olacağız

Geçtiğimiz günlerde İZKANDER Başkanlığı görevini bırak Hüseyin Öz’ün yerine derneğin yeni başkanı seçilen Ömer Özkan, Çadır Kandıra Sofrası’nda düzenlenen basın toplantısında  yönetim kurulunu basına tanıttı ve yeni dönemde izleyecekleri yol haritası ile ilgili bilgi verdi.ÖzmedMedikal’in sahibi ve Kandıra Sepetçiler Köyü Muhtarı Hayri Çelik’in yeğeni olan İZKANDER’in yeni Başkanı Ömer Özkan basın toplantısında yaptığı açıklamada kent ile bir bütün olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek, büyük trafik kazaları ile gündemden düşmeyen Kandıra Yolu ile ilgili “Trajikomik hale gelen Kandıra Yolu’nun  yakından takipçisi olacağız.  Köyden kente göçü terse çevirerek, istihdamı arttırıcı ve köylünün yaşam şartlarını iyileştirici, projeler üreten, kamuoyuyla iletişim halinde olan bir dernek olacağız” dedi. 

İZKANDER’in yeni Başkanı Ömer Özkan ile ilgili görsel sonucu

BALIK TUTMASINI ÖĞRETEN BİR DERNEK OLACAĞIZ
Derneğin yeni dönemi ile ilgili açıklamalarda bulunan İZKANDER Başkanı Ömer Özkan , “Okullar açıldığında lise seviyesindeki okullarımızda ‘Hayalimdeki Kandıra’ isimli kompozisyon ve resim yarışması düzenleyeceğiz. Komisyonda Kenan Seyrek, Hayri Çelik, Erkan Togay, ve Fevzi Eryılmaz olacak. STK’larla bağlarımızı güçlendirmek adına dostluk turnuvası düzenleyeceğiz. ‘Balık veren değil, balık tutmasını öğreten bir dernek olacağız. Bu yüzden de KOMEK, İŞKUR ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurslar düzenleyeceğiz. Kentimizin gözbebeği Kocaelispor’umuz için neler yapabileceğimizi yönetimle bir araya gelerek konuşacağız” dedi. 
KANDIRA YOLU’NUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ 
“Güzele güzel diyeceğiz, yanlışa yanlış. Yıpratmak adına değil onarmak için eleştiri yapacağız” diyerek sözlerine  devam eden Özkan “ Bu anlamda Şehir Hastanelerini ziyaret edeceğiz. Katkısı olanlara teşekkürlerimizi sunacağız. Trajikomik hale gelen Kandıra Yolu’nun ise yakından takipçisi olacağız.  Köyden kente göçü terse çevirerek, istihdamı arttırıcı ve köylünün yaşam şartlarını iyileştirici, projeler üreten, kamuoyuyla iletişim halinde olan bir dernek olacağız” şeklinde konuştu. 

İzkander’de Başkan Özkan

YÖNETİM
Başkan Yardımcısı: Erkan Togay
Yönetim Kurulu Sekreteri: Akın Ergül
Yönetim Kurulu Saymanı: Altınay Uçar
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Fevzi Eryılmaz, Musa Adıyaman, Erhan Başaran

İSTİŞARE KURULU
Kenan Seyrek, Hayri Çelik, Levent Yağız, İbrahim Gülsever, Bülent Afacan, Ayhan Korkmaz, Mehmet Uçar, Kerim Aydoğdu, Nazmi Açıkgöz, Şaban Karakuzu, Muhammet Ertük, Fatih Günen, Cihat Önen, Erim Aydoğdu, Cihan Yıldız, Burhan Özden, Recep Arı, Ahmet Balık, Ersin Kardeş, Erdem Gürbüz, Bayram Küçükarıcı, Erol Sert, Kadir Aykan, Mustafa Çelebi, Rasim Candan, Ayhan Sevim, Hüseyin Girgün

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑