Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

“Kandıra yolunu Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Kandıra yolunu Cumhurbaşkanımıza ileterek hızlı bir şekilde yolun başlaması için çalışma yapacağız ve açıkçası olumlu dönüş bekliyoruz” dedi.

19 Eylül 2018 Saat: 08:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.365 kez okunmuştur

“Kandıra yolunu Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz”
“Kandıra yolunu Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz”

 Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’u makamında ziyaret ederek Kandıra’ya yapılacak olan yatırımlar ve tamamlanması beklenen projeler hakkında bilgi aldı. Kandıra yolu ve Gıda OSB ile ilgili son gelişmeleri Cankurt ile paylaşan Eryarsoy, Kandıra’ya yapılacak en önemli yatırımın Gıda OSB olacağını, Kandıra yolunda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek karar verileceğini ifade etti. Eryarsoy, aday adaylarıyla ilgili açıklama yapmaktan ise kaçınarak, “Ünal Köken 31 Mart'a kadar bizim başkanımız. Yeniden aday gösterilir veya gösterilmez bu genel merkezimizin takdiridir. Şu an ortada bir gerçek var ki Ünal başkanımız 31 Mart'a kadar görevine devam edecek. Biz de onun yanında olacağız” dedi.

“HIZLI BİR ŞEKİLDE İNŞAATI BAŞLAYACAK”

Kandıra’ya yapılacak en önemli yatırımın Gıda OSB olduğunu söyleyen Eryarsoy, “Gıda OSB ile ilgili bir mahkeme süreci oluştu. O yüzden bu kadar uzadı. Şuan kararın yazılmasını bekliyoruz. Karar yazıldıktan sonra hızlı bir şekilde inşaat yapım işlemleri başlayacak ve inşallah Kandıra’ya yakışır bir şekilde hizmete girecek. OSB’nin plan ve projesi yapılıp hizmete açıldığı zaman Kandıra bölgesindeki en önemli yatırım olacak. İnşallah orada Kandıralı kardeşlerimizin iş bulması, üretimlerinin dönüşmesi ve pazarlanması gibi güzel bir iş gücü kaynağı olacak” dedi.

KANDIRA YOLU CUMHURBAŞKANINA SORULACAK

Kandıra yoluyla ilgili gelişmeleri de anlatan Eryarsoy, “Kandıra yolunun bir an önce başlamasını ve bitirilmesini biz de istiyoruz. Şu anda kullandığımız yol çok eski bir yol değil fakat ne Kocaeli'ye ne Kandıra'ya yakışmıyor. Bu konuyla ilgili geçtiğimiz hafta Kocaeli milletvekillerimiz ile birlikte koordinasyon toplantısı yaptık. Toplantının birinci gündem maddesi Kandıra yoluydu. Bununla ilgili aldığımız karar Cumhurbaşkanımıza durumu iletmek oldu. Şu anda bu konuyu Cumhurbaşkanımıza aktaracağız ve onun vereceği kararla umut ediyoruz ki en kısa zamanda yolun çalışmalarına başlayacağız. Malum son dönemlerde ekonomik sıkıntılar geçiriyoruz. Bu zor dönemde başlanmış ve bitirilmesi yakın olan projeler şu an hükümetimizin önceliğinde. Kandıra yolunda bir istisna olur mu bilemiyoruz. Köprülü otogar kavşağının son rötuşları kaldı. Onu saymazsak Kandıra yoluna henüz başlanmadı. Cumhurbaşkanımıza durumu intikal edip hızlı bir şekilde yolun başlaması için çalışma yapacağız ve açıkçası olumlu dönüş bekliyoruz” dedi.

“31 MART’A KADAR BAŞKANIMIZ ÜNAL KÖKEN”

Yerel seçimler ve aday adaylarıyla ilgili de konuşan Eryarsoy, 13 belediyeyi yeniden alıp 2014 yerel seçimlerdeki oy oranlarını arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Eryarsoy, “Kandıra halkımız aynı şekilde teveccüh gösterir takdir ederse onların oyuyla tekrar belediyeyi almak istiyoruz. Şu anda genel merkez seçim takvimini açıklamadığı için adaylıkla ilgili net bir şey söylemem doğru değil. Genel merkezimiz süreci başlattığı zaman Kandıra'da aday adaylarımız olacaktır. Onların nasıl bir başvuru süreci izleyeceğini hep beraber göreceğiz. Genel merkezimizin açıklayacağı adayla da Kandıra'da seçim çalışmalarımızı son sürat gerçekleştireceğiz. Ünal Köken 31 Mart'a kadar her halükarda bizim başkanımız. Yeniden aday gösterilir veya gösterilmez bu genel merkezimizin takdiridir. Şu an ortada bir gerçek var ki Ünal başkanımız 31 Mart'a kadar görevine devam edecek. Biz de onun yanında olacağız. 2014 yılında yaptığı taahhütlerin takibini birlikte yapacağız. Bekleyen plan ve projelerin tamamlanması için hep birlikte çalışacağız” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
idris 20.09.2018 20:52
sungurlu barajı ne durumda syn başkan halk belirsizliğin ortasında caresiz sonuç yapılacak dendi bekleniyor 2 yıl gecti
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑