Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra yolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var

İzmit Kandıra yolu cezaevleri mevkisinde otomobille jipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı.

10 Mart 2020 Saat: 14:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.925 kez okunmuştur

Kandıra yolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Kandıra yolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var

İzmit-Kandıra yolu üzeri F Tipi Cezaevi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, İzmit istikametinden Kandıra istikametine gitmekte olan Adem Açar (49) idaresindeki 41 LC 671 plakalı araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı aldığı esnada kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.  Bu esnada karşı istikametten gelmekte olan Kerami Duymuş’un kullandığı 41 ADK 990 plakalı cip, Uçar’ın kullandığı araca çarptı. Çevrede kazayı görenler hemen Jandarma, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kazada yaralanan cip sürücüsü Duymuş’u 112 ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk etti.  Otomobil sürücüsü Adem Açar’ın ise yapılan kontrollerde yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası, kazada yaşamını yitiren Açar, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak cenaze aracına alındı. Ardından adli işlemler için Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.  Kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak verilen trafik, araçların oto kurtarıcılar ile çekilmesi sonrası normale döndü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑