Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kandıra Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kandıra Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

2 Haziran 2019 Saat: 16:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.310 kez okunmuştur

Kandıra Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı
Kandıra Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

Feci kaza, İzmit-Kandıra Yolu Davuldere mevkiinde meydana geldi. Recep Yaşar idaresindeki 41 TJ 590 plakalı araç ile Necdet Yıldız idaresindeki 34 AZ 8993 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ile jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Necdet Yıldız'ın eşi Nurgül Yıldız hayatını kaybetti. Kazada araç sürücü Recep Yaşar ve eşi Leman Yaşar ile diğer araç sürücüsü Necdet Yıldız ve araçlarda bulunan Asyanur Yaşar ile Azra Yıldız yaralandı.

YARALILARI İTFAİYE ÇIKARDI

Kazada araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren Nurgül Yıldız'ın cenazesi otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan ağır yaralı olan ve kalbi duran Leman Yaşar'ın Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülürken yolda yapılan kalp masajı ile hayata döndürüldüğü öğrenildi. Kaza nedeniyle 2 saat boyunca trafik kontrollü olarak verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YETER ARTIK

İzmit-Kandıra Yolunda sürekli meydana gelen kazalarla ilgili önlem alınması gerektiğini belirten Kandıra Şerefsungur Mahallesi Muhtarı Ergün Akıncı, "Biz İzmit'e her hafta bu yoldan gelir gideriz. Her bayramda, düğünde bu yolda kaza oluyor. Biraz trafik yoğun olduğunda kaza oluyor. Büyüklerimize sesleniyorum, bu yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz. Bir an önce yapsınlar yeter artık. Bir sürü can yandı bu yolda, halen de yanmaya devam ediyor" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑