Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“Kandıra yolu mutlaka yapılacak”

AK Parti Kandıra Danışma Meclisi’nde Kandıra yolu hakkında açıklama yapan Başkan Tahir Büyükakın, “Kandıra yolunda tasfiye kararı alındı. Karayollarımız inşallah tekrar ihale yapacak. Endişeniz olmasın bu yol mutlaka yapılacak”

31 Temmuz 2019 Saat: 18:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.438 kez okunmuştur

“Kandıra yolu mutlaka yapılacak”
“Kandıra yolu mutlaka yapılacak”

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı 67. Danışma Meclisi Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Programa; Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, eski Başkan Ünal Köken, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yöneticileri ve parti teşkilatı katılım sağladı.

ERDOĞAN ÇİFTÇİYE SAHİP ÇIKTI

Danışma Meclisi’nin Divan Başkanlığını Ahmet Alper Tokgöz üstlendi. Meclisin açılış konuşmasını yapan Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Kandıra, Kocaeli’mize katkısını hem sandıkta hem de ekonomiyle vermeye çalışıyor. Allah nasip ederse 2023’e birlikte yürüyeceğiz. Bu seçimi hep birlikte aldık. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedeerine bir ve beraber koşacağız. Çok güzel kadrolarımız var. Mehmet Ellibeş başkanımız bize ağabeylik yapıyor. Hiç yılmayacağız. Bizim biriken sorunlarımız var. Ama bize ötelenmeyecek her biri işletme olan tarım sektörü gibi dinamizmimiz var. Kandıralı üreticilerimizin ekonomik dalgalanmalarda en çok etkilenen çiftçi kesimi oldu. 5 gün önce Cumhurbaşkanımızın açıkladığı fındık fiyatı son günlerde çiftçimizi en mutlu eden açıklamalardan biriydi. Mazlumların lideri çiftçilerimize sahip çıktı. Kanayan bir Kandıra yolumuz var biliyorum hepinizin çabaları var. Milletvekillerimiz ve başkanlarımız uğraşıyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da bilgisi var. Bunu halledersek Kandıra’mız daha yaşanabilir bir ilçe olacaktır” ifadelerini kullandı.

KOLAY BİR SEÇİM OLMADI

31 Mart seçimleri sonrası ilk kez bu atmosferde buluştuklarını söyleyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Hakikaten güçlü çalışmamızla Kocaeli’de iyi bir oyla kazandık. Güçlü bir Kandıra olduk. Kolay bir seçim olmadı. Geçmiş tecrübelerimizle yol yürümek ayrı bir zevkti. Gerek tarım ve turizmimizle Kocaeli’yi yaşanabilir şehir yapmak için uğraşıyoruz. Ulaşım ve tarım alanlarımızı elverişli hale getireceğiz. Bu yaz sezonunu geçirdikten sonra yoğun bir çalışma içine gireceğiz” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Gönül ister ki sizlerle daha çok buluşalım. Ama yoğunluktan çok fırsat olmuyor. Teşkilatlarımız bizim en güçlü yanımız. Sizlerle sık sık bir araya gelmek için zamanımızı kullanmaya çalışıyoruz. Soru cevaplarla sizlerin bize ileteceği hususlarla Kandıra’ya nasıl hizmet edeceğimizi konuşacağız” dedi.

YOL YAPILACAK ENDİŞENİZ OLMASIN

Kandıra yolu hakkında açıklama yapan Başkan Tahir Büyükakın, “Kandıra yolunda tasfiye kararı alındı. Karayollarımız inşallah tekrar ihale yapacak. Süreci takip ediyoruz. Şirket işi yapamayacağını iletince tasfiye süreci kabul edildi. Endişeniz olmasın bu yol mutlaka yapılacak” dedi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise “Bizi başarıya getiren kol kola yürümemizdi. Kandıra her daim bu yolda liderini yalnız bırakmadı. Bunu sözle değil, sandıkla da icra etti. Yüzde 60 gibi ciddi oranla oy verdi. Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız. Bu dava bu yüzden hiç aksamadan yola devam edecek. Hiç tereddüt etmeyin. Cumhurbaşkanı Erdoğan bana bu görevi verdiğinden beri sanki partiyi ilk kez kuruyormuşum gibi heyecanlıyım” ifadelerine yer verdi. Danışma meclisinin soru ve cevap kısmı basına kapalı olarak devam etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑