Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra yoğun katılımlı bayramlaşma

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programı, ilçede görev yapan tüm siyasileri, kurum idarecileri, STK’ları, muhtarları ve ilçe halkını bir araya getirdi.

12 Ağustos 2019 Saat: 14:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.256 kez okunmuştur

Kandıra yoğun katılımlı bayramlaşma
Kandıra yoğun katılımlı bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla Kandıra’da düzenlenen kent bayramlaşması Belediye Çay Bahçesi’nde gerçekleşti. Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı Adnan Turan’ın ev sahipliği yaptığı programa , Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar , Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Adnan Turan, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Ali Akkaya, kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, siyasi parti temsilcileri,  sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YOĞUN KATILIM

Programda konuşan Başkan Turan, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.  Kaymakam Ünal da tüm ilçe protokolünün bayramını kutlayarak, “Başta ülkemiz ve tüm Müslüman âlemi olmak üzere insanların barış, huzur ve muhabbet ortamı içerisinde bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar  da konuşma yaparak tüm ilçe protokolünün bayramını kutladı. Yoğun katılımın olduğu program sonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑