Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra’yı tanıtmak için yoğurt ve bakraç mı lazım?

2’nci Lig’de Kandıra’yı temsil eden Yeni Kandıraspor Kulübü’ne destek vermeye devam eden MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, “Kandıra’nın tanıtılması için illa ki yoğurt ve bakraç mı olması lazım?" dedi.

13 Şubat 2017 Saat: 18:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.001 kez okunmuştur

Kandıra’yı tanıtmak için yoğurt ve bakraç mı lazım?
Kandıra’yı tanıtmak için yoğurt ve bakraç mı lazım?

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, Pazar günü Sungurlu Belediyespor ile karşılaşan Yeni Kandıraspor Voleybol Takımı’na destek vererek sporcularla birlikte Çorum’a gitti. Daha önce de kulübe sahip çıkarak takımın küme düşmesini engelleyen Ayyıldız, yine takımın yanında yer alarak moral verdi.

AYYILDIZ’I TEBRİK ETTİ

Sporcularla birlikte aynı serviste Çorum’a seyahat eden Başkan Ayyıldız, Sungurlu Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen maçı MHP’li Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile birlikte izledi. Başkan Şahiner, iktidarda olmayan bir partinin ilçe başkanı olmasına rağmen belediye başkanı gibi spora ve gençlere tam destek veren Ayyıldız’ı tebrik etti.

SAHİP ÇIKALIM

Ayyıldız ise gazetemize yapmış olduğu açıklamasında, “Türkiye 2’nci lig voleybol karşılaşmasında ilçemizi temsil eden Yeni Kandıraspor Voleybol Takımı sayesinde Çorum’un Sungurlu ilçesinde Kandıra’mız tanıtıldı. Bu bizim için büyük bir gurur. Bu bağlamda ilçemizdeki siyasi ve idarecilere sesleniyorum; Kandıra’nın tanıtılması için illa ki yoğurt ve bakraç mı olması lazım? Kandıra sporla da tanıtılır. Bölgesel ligde oynayan takımlara destek verenler, profesyonel ligde oynayan ve Kandıra’mızın ismini ülke genelinde tanıtan bu takımımıza neden destek olmuyor? İlçemizi bölgemizde değil ülkemizde temsil eden takımımıza sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

SPONSOR OLACAK

Kandıra’nın değerleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını ifade eden Ayyıldız, “Biz doğduğumuz büyüdüğümüz memleketimize faydalı olabilmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Şahsi menfaati için Kandıralıyım diyerek elini taşın altına koymayanları da biliyoruz. Biz Kandıra için her alanda mücadelemize devam edeceğiz. Önümüzde 3 maçımız var. Bu yıl tüm maçlara katılarak 2’nci ligde kalmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki sezon da sahibi olduğum İlke Yatırım şirketi olarak takımımıza sponsor olacağım. Kandıra’nın değerleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağım” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑