Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda çalışmalar devam ediyor

21 Ekim 2018 Saat: 05:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.731 kez okunmuştur

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor
Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor

Karadeniz sahilleriyle Kocaeli’nin deniz turizminde en hareketli ilçesi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor. Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi ve sporcularını yetişmesi için yapılan yüzme havuzu Çarşı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Bodrum katın kara sıva imalatına başlanacak olan yapının +4,75 kotunda döşeme imalatına devam ediliyor. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 3 bin 370 metrekare inşaat alanına sahip. Yapı bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa ediliyor.

YARI OLİMPİK VE ÇOCUK HAVUZ
Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu yer alıyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 Adet Soyunma Odası ve wc’ler bulunacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alıyor. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak. 

HAVUZLAR ÇOĞALIYOR
Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile kentteki yarı olimpik yüzme havuzu sayısı beşe çıkacak. Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2015 yılından bu yana hizmet verirken Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da yeni hizmete giren tesisler arasında yer alıyor. Karamürsel, Kartepe ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatları da devam ediyor. Olimpik Yüzme Havuzu ise Gebze şehir merkezindeki hizmet veriyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑