Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Kandıra’ya ikinci dahiliyeci

Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesi’nde tek Dahiliye doktorunun görev yapması nedeniyle yaşanan sıkıntıların ardından İl Sağlık Müdürlüğü haftada iki gün ikinci bir dahiliye uzmanını Kandıra’da görevlendirdi

22 Haziran 2018 Saat: 16:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.313 kez okunmuştur

Kandıra’ya ikinci dahiliyeci
Kandıra’ya ikinci dahiliyeci

Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesi’nde Dahiliye bölümünde yaşanan sıkıntının ardından İl Sağlık Müdürlüğü çalışma yaptı ve Kandıra’daki bu sıkıntıya geçici de olsa çözüm buldu. Kandıra Devlet Hastanesi’nde sadece bir dahiliye doktorunun olması nedeniyle hasta ve doktor arasında yaşanan sıkıntıların dile getirilmesiyle birlikte İl Müdürlüğü harekete geçti. Müdürlük hastanede haftanın 2 günü geçici görevlendirme ile merkezden ikinci bir dahiliye uzmanını hizmet vermesini sağladı.

EYLÜL’DE ATAMA BEKLENİYOR

Ancak Kandıra’da çift doktor hizmeti Haziran ayından sonra fiilen başlamış olacak. Mevcut Dahiliye Doktoru Hacer Baltacıoğlu’nun haziran ayında izne çıkacağı öğrenildi. Temmuz ve Ağustos aylarında ise haftanın 2 günü geçici görevlendirme ile bir dahiliye uzmanı Kandıra’da hizmet vermeye devam edecek. Özellikle en yoğun günlerde ikinci dahiliyeci görev yapacak. Eylül ayında ise yapılacak olan doktor atamalarında Kandıra’ya ikinci Dahiliye Uzmanının atanması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑