Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

“Kandıra Siyasetten Daha Önemlidir”

Başkan Büyükakın, “Çöp tesisini Kandıra’ya kuracağız” açıklamasına yıllardır Ak Parti teşkilatlarında görev alan Erdoğan Şentürk’te tepki gösterdi. Şentürk; “Kandıra siyasetten daha önemlidir” dedi.

17 Ocak 2020 Saat: 08:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.389 kez okunmuştur

“Kandıra Siyasetten Daha Önemlidir”
“Kandıra Siyasetten Daha Önemlidir”

Uzun yıllardır tartışılan çöp tesisi yeniden gündem oldu. Çöp tesisi ilk olarak Dilovası’na yapılması belirlenmişti. Dönemin Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Dilovalılar bu karara sert tepki göstermişti.

Sonra Körfez olarak belirlendi. Bu karara ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tepki göstermiş ve her ilçenin kendi çöpünü kendi yakmasını önerdi.

Şimdi ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın çöp tesisini kurulacak yer olarak Kandıra’yı açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “ Biz çöp yakma fabrikası yapmayacağız. Bertaraf tesisi kuracağız. İzmit’in bittiği Kandıra’nın başladığı F tipi cezaevinin güneyinde bir noktaya kurulacak” açıklamasına AK Parti'den İzmit Belediye Başkanı aday adayı Erdoğan Şentürk’te sert tepki gösterdi.

Şentürk; “Bugün depolama alanı derler yarın fabrika olur. Ben Kandıralı bir siyasetçi olarak bedeli ne olursa olsun isterse ihraç isterse ölüm buna karşıyım. Çünkü siyaset biter bizi buralara gömecekler Kandıra siyasetten daha önemlidir” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑