Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra sahillerinde kırmızı alarm

Kocaeli genelinde etkili olan ve Kandıra sahillerini vuran fırtına nedeniyle Kandıra Kaymakamlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı, sahillere kırmızı bayrak asarak denize girilmemesi için vatandaşları uyardı

8 Temmuz 2020 Saat: 23:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.507 kez okunmuştur

Kandıra sahillerinde kırmızı alarm
Kandıra sahillerinde kırmızı alarm

Kocaeli genelinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış ve fırtına Kandıra sahillerini vurdu. Kandıra sahillerinde yaşanan fırtına nedeniyle Kandıra Kaymakamlığı, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı yaşanabilecek olası boğulma vakalarına karşı plajlara kırmızı bayrak çekti. İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çalışan KOSKEM ekipleri kırmızı bayrağı sahillere çekerek, vatandaşların denize girmesinin tehlikeli olduğuna dikkat çekti.

FIRTINA BİTENE KADAR KALACAK
Kocaeli’de son bir haftadır yaşanan sıcak havanın ardından bugün sağanak yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. İl genelinde yaşanan fırtına Kandıra sahillerini de vurdu. Kandıra sahillerinde fırtına nedeniyle denizde büyük dalgalar olmaya başladı. Bunun üzerine Kandıra Kaymakamlığı ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığıyla ile ortak yapılan değerlendirmenin ardından sahillere kırmızı bayrak astı. Kırmızı bayrak ile vatandaşların denize girmesinin tehlikeli olduğu uyarısı yapıldı. Fırtına dinene kadar bayraklar sahillerde asılı kalacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑