Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Öğretmenevi, Cebeci’de hizmete başladı

Kandıra Öğretmenevi, doğası ve mavi bayraklı denizi ile ünlü olan Cebeci sahilinde, sadece memurları değil tüm tatilcileri ağırlayacak olan 2’inci şubesini açtı.

12 Temmuz 2014 Saat: 12:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.347 kez okunmuştur

Kandıra Öğretmenevi, Cebeci’de hizmete başladı
Kandıra Öğretmenevi, Cebeci’de hizmete başladı

Kandıra Belediyesi’nin üst katında uzun yıllar hizmet veren Kandıra Öğretmenevi, Cebeci Sahili’nde ikinci şubesini açtı. 2 bin metre kare yeşil alan üzerine kurulu olan bungalov tarzı ahşap evler ile konaklama ve restoran hizmeti veren Kandıra Öğretmenevi, sadece memur veya öğretmenleri değil, tüm tatilcileri ağırlıyor.
HUZURLU BİR TATİL İMKANI Denize 100 metre uzaklıkta bulunan Cebeci Şubesi, bungalov tarzı ahşap evlerin şirin ve sıcak görünümleri ile hayranlık uyandırırken, sabah kahvaltısı, çorba ve ızgara çeşitleri gibi çeşitli menüleriyle restoran hizmeti de veriyor. Ayrıca tesiste çay bahçesi, oyun salonu, kamelyalar, çocuklar için sosyal aktivite alanları ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı alanlar da mevcut. Kandıra Öğretmenevi Cebeci Şubesi, yemyeşil doğası ile huzurlu bir alternatif tatil imkanı sunuyor. Kandıra Öğretmenevi Müdürü Sinan Meral, tesisin tüm halka açık olduğunu ifade ederek, Cebeci’de tatil yapmak isteyen herkesi Öğretmenevi’ne davet etti.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑