Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra’nın köylerinde futbolcular yetişecek

Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın Alefli, Dalca, Kocakaymaz ve Karaağaç köylerinde yapımına başladığı modern futbol sahaları için inşaat çalışmalarına devam ediyor

6 Ekim 2018 Saat: 11:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.374 kez okunmuştur

Kandıra’nın köylerinde futbolcular yetişecek
Kandıra’nın köylerinde futbolcular yetişecek

Halkın spor yapabilmesi için kentteki spor alanlarını çoğaltan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık ve kapalı spor alanlarıyla vatandaşların her an spor yapabilmelerini sağlıyor. Vatandaşlar yaşadıkları bölgeye yakın olan bu tesislerde vakitlerini değerlendirerek spor yapabiliyor. Kandıra ilçesinin Alefli, Dalca, Kocakaymaz ve Karaağaç köylerinde yapımına başladığı modern futbol sahalarıyla çocuk ve gençlerin rahat bir şekilde spor yapmasını sağlayacak Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın köylerinden başarılı futbolcuların yetişmesini de sağlayacak.

PERDE BETON VE İÇ DOLGULAR TAMAMLANDI

Modern futbol sahaları için devam eden çalışmalar kapsamında Kocakaymaz Köyü’nde saha çevre perde beton inşa edildi ve çevre direklerinin montajına başlandı. Alefli köyünde saha çevre perde beton inşa edilirken Dalca köyünde iç toprak dolgusu ve Karaağaç köyünde iç mıcır dolguları yapıldı. Ayrıca Karaağaç köyündeki sahada drenaj boruları da döşendi.

4 KÖYE 4 FUTBOL SAHASI

Alefli köyünde 20 çarpı 30 metre boyutlarında ve 5 bin metrekare parsel alanının 600 metrekaresine konumlandırılacak olan doğal zeminli futbol sahasının çevresine, 100 metre uzunluğunda 2,2 metre yüksekliğinde çevre çiti yapılacak. Kocakaymaz köyünde yapılacak olan doğal zeminli futbol sahası 30 çarpı 50 metre boyutlarında, 8 bin 500 metrekare parsel alanının bin 500 metrekaresine inşa edilecek. Kocakaymaz köyündeki sahanın çevresine 2,2 metre yükseklikte ve 160 metre uzunluğunda çevre çiti yapılacak.

KARAAĞAÇ VE DALCA

Çevresine 2,2 metre yükseklikte 100 metre çevre çitinin yapılacağı Dalca köyü doğal zeminli futbol sahası, 20 çarpı 30 metre boyutlarında ve 11 bin 300 metrekare parsel alanının bin 500 metrekaresine konumlandırılacak. 24 çarpı 35 metre boyutlarında sentetik çim zeminli olacak olan Karaağaç futbol sahası, 2 bin 500 metrekare parsel alanın 840 metrekaresine konumlandırılacak. Ayrıca Karaağaç futbol sahasının çevresine 4 metre yüksekliğinde 118 metre uzunluğunda çevre çiti yapılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑