Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’nın Emekli İtfaiyecilerine Plaket

Kandıra bölgesinde, belediye bünyesinde 28 yıl itfaiyecilik yapan ve emekliye ayrılan Nurol Yener ile Hüseyin Okumuş, plaket töreniyle emekliliğe uğurlandı

13 Ekim 2019 Saat: 02:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.529 kez okunmuştur

Kandıra’nın Emekli İtfaiyecilerine Plaket
Kandıra’nın Emekli İtfaiyecilerine Plaket

Kandıra’da itfaiye biriminde düzenlenen törene Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, KBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Kandıra İtfaiye Grup Amiri Aydın Kardaş ve itfaiye personeli katıldı. Personelle sohbet eden, emekliye ayrılan Yener ve Okumuş’a teşekkür eden Başkan Turan, plaketlerini sundu, emeklilik yaşamlarında mutluluk ve başarı diledi.

“ÇOK ÖNEMLİ GÖREV YAPIYORSUNUZ”

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; şunları söyledi: “- 28 yıl Kandıra bölgesinde alın teri dökerek, gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı emekliye ayrılan itfaiye personelimize emeklilik hayatlarında başarılar diliyorum. Bu mesleğe yıllarını vererek emekli olmuş değerli büyüklerimizi her zaman aramızda görmek bizler için ayrı bir onurdur. Halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü tehlikeyi göze alarak bu iş için canınızı ortaya koyuyorsunuz. Bütünlük ve uyum içinde halkımıza hizmet veriyorsunuz. Bu güzel organizasyonu gerçekleştirerek bizleri de davet ettiğiniz için teşekkür ediyor, sizlere kazasız, belasız görevler diliyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑