Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

“Kandıra’mızı birlikte yöneteceğiz”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde “Bizim için esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşü çok önemli” diyen Turan, Kandıra ile ilgili alınacak kararlarda birlikte hareket edeceklerini ifade etti

20 Ocak 2019 Saat: 20:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.899 kez okunmuştur

“Kandıra’mızı birlikte yöneteceğiz”
“Kandıra’mızı birlikte yöneteceğiz”

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçe genelinde başlattığı seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. SKM programları kapsamında gün boyu ilçede temaslarda bulunan Adnan Turan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine büyük önem veriyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde “Bizim için esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşü çok önemli” diyen Turan, “Kandıra’mızı hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

İSTİŞARE KURULU İLE BULUŞTU

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği istişare toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Belediye Başkanı Ünal Köken’in de hazır bulunduğu toplantıda istişare kurulu üyeleriyle bir araya gelen Turan, “Gönül belediyeciliği ile birlikte gönül teşkilatçılığını da yapacağız. Gönül teşkilatçılığı anlayışımızla Kocaeli’de seçimleri yine 13-0 alıp, 2023 hedeflerimize ulaşacağız.” dedi.

 

LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirten Turan, “Kuruluşundan itibaren tarafıma tevdi edilen her görevi yapmaktan onur duyduğum AK Parti çatısı altında kısmet olur ve halkımız teveccüh gösterirse bundan sonra belediye başkanı olarak hizmet edeceğim. Bu görevin sorumluluğunu omuzlarımıza yükleyen ve emaneti teslim eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti teşkilatlarımıza layık olmaya çalışacağımdan şüpheniz olmasın.” dedi.

 

GENÇ VE ÇELİK İLE GÖRÜŞTÜ

İstişare toplantısının ardından AK Partili ilçe yöneticileri ile birlikte Kandıra’da ziyaretlerde bulunan Adnan Turan, geçmiş dönem belediye başkanlarından İsmail Genç ve Kandıralı siyasetçilerden Olcay Çelik ile bir araya geldi. Kandıra’ya yapmayı planladıkları projelerle ilgili fikir alışverişinin gerçekleştiği görüşmelerin önemine değinen Turan, ilçenin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam edeceğini söyledi.

 

ESNAFLARIMIZIN GÖRÜŞÜ ÇOK ÖNEMLİ

Programlarında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine büyük önem veren Turan, Kandıra merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Belediye başkanlığı görevine geldiği zaman katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğini belirten Turan, “İlçemizdeki esnaflarımıza yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde hem hayırlı işler temennisinde bulunduk hem de vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bizim için esnafımız ve vatandaşlarımızın görüşü çok önemli. Her zaman kendileriyle bir araya gelip istişare ederek, Kandıra’mızı birlikte yöneteceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑