Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Meclisi veda etti

Kandıra Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi son toplantısını gerçekleştirirken, Belediye Başkanı Ünal Köken, son kez belediye meclisine başkanlık etti

6 Mart 2019 Saat: 07:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.279 kez okunmuştur

Kandıra Meclisi veda etti
Kandıra Meclisi veda etti

Gündem maddelerinin olmadığı, sadece dilek ve temennilerin görüşüldüğü mart ayı oturumunda 2014-2019 döneminde görev yapan belediye meclis üyeleri veda etti. Son kez meclis başkanlığını yürüten Başkan Ünal Köken, “5 yıl boyunca bir ve beraber olduk. Kandıra’mızın ihtiyacı olan meseleler için hep birlikte canı gönülden yürekler ortaya koyarak güzel şeylere imza attık. Benim açımdan güzel bir deneyim oldu. Bu yaşta, böyle güzel bir ortamda, böyle bir vazife alıp, bu vazifeye iyi başlayıp iyi bitirmek bizce her şeyden daha önemli. 2014-2019 yıllarındaki süreçle ilgili Kandıra’ya baktığımızda herkesin belirli bir huzuru yakaladığını, mutlu olduğunu görüyoruz. Bu da bizim için büyük bir mutluluk. Bu anlamda herkesten Allah razı olsun. Bundan sonra ki yaşantınızda herkese başarılar diliyorum. İnşallah 2019-2023 yıllarında da bizim bırakmış olduğumuz hizmetlerin devamını gelecek olan arkadaşlar daha ileriye götürmek  için bu mücadeleyi sürdürürler ve Kandıra’ya kazandırırlar" ifadelerini kullandı. 

ÖNERİLERİ DİKKATE ALDIK
Ardından AK Parti grubu adına söz alan Gökalp Çobanoğlu, "5 yıl boyunca bazen güzel bazen zor günlerimiz oldu. Kandıra’yı bir adım daha ileri götürmek için çaba sarf ettik. Muhalefetteki arkadaşlarımızın zaman zaman ölçülü ve yerinde olan tenkit ve önerilerini dikkate aldık. Amaç bir olunca ortaya güzel şeyler çıkıyor. Şahsım ve grubumuz adına başkanımıza, muhalefetteki arkadaşlarımıza ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür eder herkese başarılar dilerim" dedi.

HERŞEY KANDIRA İÇİN
MHP Grubu adına konuşan Zekeriya Bayrakdar, "5 yıl beraber olduk. Birbirimizi kıracak şeyler yaşadığımızı düşünmüyorum. Zaman ve süreç yettiğince bir şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımızın da yine aynı başarıyla daha iyi çalışacaklarını ümit ediyorum. Her şey Kandıra'nın gelişip güzelleşmesi içindi. Herkese teşekkür eder, saygılar sunarım" dedi.

BU DÖNEM YAVAN GEÇTİ
Mecliste söz alan MHP'li Ali Ahmet Güneş, "Bu benim meclis üyeliğindeki 3. dönemim. Bu geçirdiğimiz dönem bana yavan geldi. Açıkçası hizmet edememenin burukluğu içinde kaldım. Bir takım hizmetler üretmeye çalıştım fakat olmadı. Elimizden gelen desteği verdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki dönemde muhalefetteki meclis üyelerine, fikirlerine değer verilir ve ispat edilirse daha iyi olur" diyerek teşekkürlerini iletti.

İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK
CHP Grubu adına konuşan Recep Şenol da, "5 yıl burada birlikte güzel  zaman geçirdik. Muhalefet olmak yerine Kandıra için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bunları iktidar partisinden görmek isterdik ama zamanında bunları göremedik. Herhangi bir köy için bir şey yapmak istediğimizde muhtardan izin alın denildi. Bizi köylü seçmedi bizler meclis üyesiyiz. Bunlar yanlış şeylerdi. Yeri geldi 1 saatlik işimizi 2 yılda bile yaptıramadık. Bizler elimizden geleni yaptığımızı zannediyoruz ama sizlerden o hoşgörüyü alamadığımızı düşünüyorum. Şahsım için bir şey istemedim. Bize gelen sorunları çözmek istedik ama söylediklerimizin hiçbiri yaşama geçirilmedi. Bu konuda kırgınım. İnşallah bundan sonra gelen arkadaşlarımız buna dikkat ederler" ifadelerini kullandı.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑