Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Meclisi, 3 ay aradan sonra toplandı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantılara ara veren Kandıra Belediye Meclisi, 3 ay aradan sonra Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

24 Haziran 2020 Saat: 07:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.139 kez okunmuştur

Kandıra Meclisi, 3 ay aradan sonra toplandı
Kandıra Meclisi, 3 ay aradan sonra toplandı

Kandıra Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumu Adnan Turan başkanlığında yapıldı. Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılan toplantıda 13 maddelik gündem görüşülüp karara bağlandı. Birinci gündem maddesinde Cebeci Mahallesi’nin uygulama imar planı tadilatı ve ikinci gündem maddesinde yine Cebeci Mahallesi’nin imar plan değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi. Üçüncü gündem maddesinde encümen üyesi seçimleri gerçekleşti. Kapalı oylamayla yapılan encümen üyesi seçimlerinde AK Parti grubundan Selahattin Okan ve İsmail Aysu seçildi.

KOMİSYON SEÇİMLERİ

Dördüncü gündem maddesinde ihtisas komisyonları üye seçimleri gerçekleşti. Bu kapsamda Plan ve Bütçe Komisyonu’na Hamza Biçer, Nazmiye Ceylan, Sertan Kulaç, İsmet Gürler ve Mustafa Gebeş, İmar Komisyonu’na İsmail Akalın, Mustafa Kurt, İrfan Kurt, Ertuğrul Özcan ve Hüseyin Ayaz, Türlü İşler Komisyonuna Ömer Bayraktar, Zeynep Morgül, Merve Korkmaz, Beyhan Şen ve Sinan Yolcu, Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna Murat Tonguç, Hayri Çelik, Bayram Küçükyılmaz, Fahri Buruş ve Şaban Aksoy seçildi.

KULÜPLERE NAKDİ DESTEK

Beşinci gündem maddesinde C-9 sınıfı norm kadro değişikliği görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Altıncı gündem maddesinde ilçedeki amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılması görüşüldü. Bu kapsamda Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübüne ve Kandıraspor Kulübüne 10 bin lira, Babalı Dalga Sörfü Kulübüne ve Denizyıldızları Spor Kulübüne 15 bin lira nakdi yardım yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

KİRALAR ERTELENDİ

Yedinci gündem maddesinde ise 2019 yılı kesin hesabı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Sekizinci gündem maddesinde Avdan Mahallesi 111 ada 1 parselin İSU Genel Müdürlüğüne 5 yıl süreyle bedelsiz tahsis edilmesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Dokuzuncu gündem maddesinde belediyeye ait taşınmazların pandemi nedeniyle kira bedellerinin ertelenmesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

İYİ PARTİ GRUBU ÇEKİMSER KALDI

Onuncu gündem maddesinde Kandıra Sosyal Hizmet ve Turizm Gıda Taşımacılık İnş.Tic. Ltd. Şti.’nin Şartsız sermaye artırımının yapılması oy birliğiyle kabul edildi. On birinci gündem maddesinde görüşülen T Cetvelinin düzenlenmesi ve yetki verilmesi de yine oy birliğiyle kabul edildi. On ikinci gündem maddesinde Kandıra Belediyesi’ne şartsız çekici ve damper hibe edilmesi talebi de kabul edilerek onaylandı. Son olarak on üçüncü gündem maddesinde görüşülen Kandıra Belediyesi 2019 yılı faaliyet raporu, İYİ Parti grubunun çekimser kalması ile oy çokluğuyla kabul edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑