Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Lisesi eski tarihi dokusuyla yeniden ayağa kalkacak

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği ile bir araya geldi. Görüşmede gençlik ve eğitim üzerine değerlendirmeler yapılırken, Kandıra Lisesi’nin eski binası da ele alındı.

25 Mayıs 2018 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.957 kez okunmuştur

Kandıra Lisesi eski tarihi dokusuyla yeniden ayağa kalkacak
Kandıra Lisesi eski tarihi dokusuyla yeniden ayağa kalkacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Aygün Aynagöz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gençlik, spor, eğitim ve kültür alanında yapılan projeler üzerine değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, Kandıra Lisesi’nin metruk haldeki binası da ele alındı. Kandıra’nın tarihi açısından çok önemli bir yere sahip okulun gelecek nesillere hizmet edebilmesi için restorasyon çalışmasının yapılmasını isteyen Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği’nin önerisini dikkate alan Karaosmanoğlu, gerekli çalışmanın ve görüşmelerin yapılmasını talimatını da verdi. Karaosmanoğlu ziyarette, “Kandıra Lisesi eski tarihi dokusuyla yeniden ayağa kalkacak” dedi.

“KANDIRA’MIZA ESKİ LİSE BİNAMIZ HİZMET VERECEK”

Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği okullarının mevcut durumunun restore edilmesinin ardından "Gençlik Merkezi" haline dönüştürülmesini olumlu karşılayan Başkan Karaosmanoğlu,   “Gençliğimiz bizler için çok önemlidir. Bugüne kadar ortaya koyduğumuz projelerle çocuklarımıza ve gençliğimize hizmet ettik, etmeye de devam ediyoruz. Kandıra Lisesi’nin mevcut durumunu çok iyi biliyorum. İnşallah gerekli çalışmaların yapılmasının ardından Gençlik Merkezi ve kütüphane gibi önemli alanlarda Kandıra’mıza eski lise binamız hizmet verecek” açıklamasını yaptı. Görüşme karşılıklı yapılan istişarenin ardından sona erdi.

KARAOSMANOĞLU’NDAN DESTEK

Ziyaretten memnun ayrıldıklarını söyleyen Dernek Başkanı Aygün Aynagöz, “Sayın başkanımızdan okulumuzun metruk haldeki binasının restore edilerek bir “Gençlik Merkezi” haline dönüştürülmesi projemiz için destek talep ettik. Kendilerinin sergiledikleri olumlu ve yapıcı yaklaşım ile destek vaatleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Umuyoruz ki çok yakın bir gelecekte hep birlikte ‘Gençlik Gelişim Merkezi’ projemizin açılışını yapacağımız günlere ulaşacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑